Sesonkityöntekijöitä Leluosastolle, Lahti

Etsimme joukkoomme iloisia ja reippaita ASIAKASPALVELIJOITA JOULUSESONKIIN Lahden myymälän Leluosastolle!

 

Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu sujuva ja ystävällinen asiakaspalvelu, tuotteiden esillepano sekä osaston siisteydestä ja järjestyksestä huolehtiminen. Huolehdit osaltasi siitä, että asioiminen meillä on helppoa ja palvelukokemus miellyttävä!

 

Työ on 2-vuorotyötä myymälän aukioloaikojen mukaisesti. Viikkotyöaika tehtävässä on 30 h/vko.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 23.12.2023 saakka.

 

ODOTAMME SINULTA:

 • iloista, reipasta ja positiivista asennetta työntekoon
 • joustavuutta
 • kykyä työskennellä ripeästi ja tarkasti

 

TARJOAMME SINULLE:

 • mukavan työn ja työyhteisön
 • vaihtelevia ja monipuolisia työtehtäviä
 • perehdytyksen tehtävään, aiempi kokemus ei ole välttämätön

 

Palkkaus kaupan työehtosopimuksen mukaan. Valintoja suoritetaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian!

Lisätietoja antaa Lahden myymälän myymäläpäällikkö Juha Julkunen sähköpostilla juha.julkunen@karkkainen.com tai puhelimitse 050 420 3272.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: sesonkityö

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • Joustavuus
 • Yhteistyökyky
 • Iloinen asenne

Arvostamme kaupan alan työkokemusta, mutta meille tärkeintä on hyvä asenne työtä ja työkavereita kohtaan! Mikäli työntekijältä löytyy hyvä asenne ja ahkeruutta, myös ammattitaito ja osaaminen kehittyvät nopeasti.

Tarjoamme

 • Mukavan ja monipuolisen työn kasvavassa ja kehittyvässä perheyrityksessä.
 • Hyvän työyhteisön ja mukavat työkaverit.
 • Hyvät henkilökuntaedut.

Kärkkäinen Oy

Kärkkäinen Oy on kotimainen perheyritys Pohjois-Pohjanmaalta.


Valtavasta valikoimastaan sekä edullisista hinnoistaan tutuksi tulleeseen Kärkkäisen tavarataloketjuun kuuluu viisi suurta myymälää Ylivieskassa, Lahdessa, Oulussa, Iissä ja Jyväskylässä. Tämän lisäksi Kärkkäisellä voi asioida myös verkkokaupassa osoitteessa www.karkkainen.com. Kärkkäisen yli 300 000 tuotteen valikoimasta löydät aina kuumimmat uutuudet sekä tunnetuimmat tuotemerkit.

Kärkkäisen toistaiseksi suurin toimipiste avattiin Lahteen vuonna 2009. Ensimmäinen myymälä sai alkunsa jo vuonna 1988 myymäläauton muodossa Pohjois-Pohjanmaalla. Menestyksen myötä ensimmäinen kivijalkamyymälä nousi Ylivieskaan vuonna 1991. Toiminta laajentui myöhemmin Ouluun vuonna 1999 ja edelleen Iihin vuonna 2007 ja vuonna 2017  Jyväskylään. Konserniin kuuluvat myös konemyymälät, autohuoltamot, polttoainepisteet, ravintola Lounas Majakka ja FreshBurger -ravintolat sekä maahantuontia harjoittava Suomi Trading Oy. Verkkokauppa on aloittanut toimintansa vuonna 2007.

Ota yhteyttä:

Puhelin: 010 430 3039
Sijainti: Pasaasi 2, Lahti

Lahden Kärkkäisen tavaratalo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Renkomäessä. Pelkästään pukeutumisosaston koko on yli puoli hehtaaria ja karkkiosastokin on Suomen suurimpia, yli 500m²! Lisäksi tavaratalosta löytyy 25 muuta osastoa, joista kukin vastaa oman alansa laajinta ja edullisinta valikoimaa.