Sesonkityöntekijöitä lajittelutyöhön

Kaipaatko mielekästä tekemistä loppuvuodelle? Etsimme asiakkaallemme: 

LAJITTELIJOITA SESONKITYÖHÖN

Työpaikka sijaitsee Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työ itsessään on yksinkertaista lajittelutyötä, johon saat tarvittavan perehdytyksen. Pärjäät työssä reippaalla asenteella ja hyvällä rutiininsietokyvyllä. Erinomaista vaihtelua opiskelijalle, tai vaikka päivätyön rinnalle, lisätienestiä kaipaavalle. 

Työtä tehdään kolmessa eri vuorossa, joten laitathan heti hakemusta tulemaan, niin pääset valitsemaan itsellesi mieluisimman työvuoron. 

Tuntipalkka: 10,13 e/h, yölisä 2 e/h 00-06 välisenä aikana. 

 Edellytämme täysi-ikäisyyttä, sekä sujuvaa suomen- tai englannin kielitaitoa. 

Haku alkaa ja päättyy

SOL Logistiikkapalvelut Oy

SOL Logistiikkapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Logistiikkapalvelut Oy tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi- ja ulkoistuspalveluita logistiikka-alan asiakkaille ollen yksi markkinoiden suurimmista toimijoista.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: anna.matikainen@sol.fi
Sijainti: 00240

Logo

Sesonkityöntekijöitä lajittelutyöhön

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!