Siistijä kesätöihin hotelliin

SOLin tavoitteena on tarjota tänä vuonna yhteensä lähes 1000 aurinkoista kesätyöpaikkaa eri työtehtävissä kautta Suomen. Olemme myös mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.


Etsimme Savonlinnaan aurinkoisia kesätyöntekijöitä hotellisiivouksen pariin kauniisiin maisemiin!

Työpäivät pitävät sisällään kerroshoitotyötä, mikä tarkoittaa käytännössä hotellihuoneen loihtimista puhtaaksi uusia asiakkaita varten; lakananvaihdot, petaaminen, lattian imurointi, tasojen pyyhintä ja kylpyhuoneen pesu. 

SOLissa siistijä tunnetaan nimellä palveluvastaava, sillä olet vastuussa tuottamastasi palvelusta, eli erinomaisesta siivousjäljestä! Hyvä perehdytys varmistaa, että onnistut tässä.

Meillä työskennellään keskimäärin 5 päivänä viikossa, maanantaista sunnuntaihin klo 08-18 välillä, työvuorolistan mukaisesti. Viikossa työtunteja kertyy 15-37,5h. Työvuorotoiveet huomioidaan, ja vapaapäivien ajankohdista voit sopia esihenkilön kanssa. Teemme kanssasi kirjallisen, osa-aikaisen kesätyösopimuksen.

Palkka on Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen, palkkaryhmät 1-3 (10,12-11,80€/h)

Uskomme, että työn merkityksellisyys on tärkeää myös kesätyöntekijöillemme ja tiedostamme, miten tärkeää työtä me SOLilla teemme. 

Iloinen työn tekeminen on yksi tärkeistä arvoistamme ja siihen ovat sitoutuneet myös ammattitaitoiset esimiehemme. Omalla työpanoksellaan he sitoutuvat yhdessä kanssasi rakentamaan arvokkaan kesätyökokemuksen, josta hyödyt myös tulevaisuudessa, kohdistuivat ammatilliset haaveesi mille toimialalle hyvänsä.

Hakijoilta odotamme:
- Iloista mieltä ja positiivista asennetta
- Suomenkielen taitoa
- Vähintään 16 vuoden ikää

Täytä hakulomake huolella ja kerro meille, miten ja milloin olet käytettävissä. Tämä auttaa meitä luomaan mahdollisimman toimivan yhteistyön sinun ja yrityksemme välille. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuprosessin päätyttyä.

Palkkaamme 15 henkilöä, ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Ensimmäiset perehdytykset aloitamme jo ennen kesäsesonkia.

Lisätietoja tästä tehtävästä antaa Marika Hoffren: marika.hoffren@sol.fi

Tervetuloa aurinkoiseen jengiimme!

Työ sopii myös #alle18 -vuotiaille.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

SOL Palvelut Oy

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. Siivouspalveluissa muovaamme oikean ratkaisun, oli kyse sitten ostoskeskuksesta tai erityisiä vaatimuksia asettavasta tilasta kuten sairaala tai elintarvikekohde. Mikään toimiala, mittakaava tai vuodenaika ei ole meille vieras ja välineet löytyvät joka tarpeeseen.

 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti . Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: marika.hoffren@sol.fi
Sijainti: Savonlinna

 

Logo

Siistijä kesätöihin hotelliin

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!