Siivooja Tyrnävälle

Etsimme aurinkoiseen joukkoomme terveydenhoitokohteeseen

PALVELUVASTAAVAA SIIVOUSTYÖHÖN TYRNÄVÄLLE

Vakituiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Työtä tehdään maanantaista perjantaihin klo 11.00 - 18.00 tai aamutyönä, jolloin työaika on klo 5.00 - 12.00. Yhteensä työtunteja viikossa tulee 35 h.

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi. Perehdytämme sinut kuitenkin huolella kohteeseen ja siellä suoritettaviin siivoustehtäviin. Tarjoamme hyvän perehdytyksen lisäksi mahdollisuuden suorittaa tarvittavia koulutuksia työn ohessa. Lisäksi saat käyttöösi Smartum-liikuntaedun ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon.

Tehtävän palkkaus noudattaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta. Palkkaluokka 3 (11,80 e/tunti)

Kiinnostuitko? Jätä sähköinen hakemus tehtävään ja kerro, mikä sai sinut kiinnostumaan tästä tehtävästä. Halutessasi voin jättää CV:si ja/tai hakukirjeesi. Työ alkaa mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Pirjo Polojärvi, pirjo.polojarvi@sol.fi

Tervetuloa aurinkoiseen joukkoomme!

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen ja osa-aikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • luotettavuus
  • aikaisempi siivouskokemus
  • asiakaspalveluhenkisyys
  • halu sitoutua työtehtäviin
  • reipas asenne työntekoon
  • riittävä suomen kielen taito

Tarjoamme

  • Lakisääteistä laajempi työterveyshuolto
  • Smartum liikuntaetu

SOL Palvelut Oy

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. Siivouspalveluissa muovaamme oikean ratkaisun, oli kyse sitten ostoskeskuksesta tai erityisiä vaatimuksia asettavasta tilasta kuten sairaala tai elintarvikekohde. Mikään toimiala, mittakaava tai vuodenaika ei ole meille vieras ja välineet löytyvät joka tarpeeseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Puhelin: 040 706 6122
Sähköposti: pirjo.polojarvi@sol.fi
Sijainti: Tyrnävä

 

Logo

Siivooja Tyrnävälle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!