Siivooja, Yli-Ii

Etsimme aurinkoiseen porukkaamme aktiivista tiimipelaajaa 

PALVELUVASTAAVAKSI SIIVOUSTYÖHÖN (YLI-II)

vakituiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Tässä kohteessa työskentelet itsenäisesti vastaamalla omalta osaltasi tilojen puhtaudesta ja siisteydestä. Työn voi tehdä joustavasti aamuvuorossa tiistaista perjantaihin klo 6 - 9 välillä tai iltavuorossa maanantaista torstaihin klo 16 - 22 välillä. Työ sopii siis joustavuutensa ansiosta erinomaisesti myös esimerkiksi opiskelijalle! Työtunnit vaihtelevat viikon aikana 0,7 - 1,7 h/päivä (5 h/vko). Kesätaajuudella (1.6. - 31.8.) töitä tässä kohteessa on 1 h/vko, mutta halutessasi voimme tarjota sinulle tunteja muista kohteistamme Oulusta ja lähikunnista. Palkkaus on Kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan. 

Valittavalta henkilöltä odotamme reipasta asennetta työntekoon. Perehdytämme sinut huolella kohteeseesi ja siellä suoritettaviin siivoustehtäviin, joten aikaisempi työkokemus ei ole välttämätöntä.  

Hyvän perehdytyksen lisäksi tarjoamme sinulle koko tiimin vankkumattoman tuen sekä mahdollisuuden suorittaa tarvittavia koulutuksia työn ohessa. Haluamme huolehtia myös työntekijöittemme hyvinvoinnista ja siksi teetämme säännöllisesti Ilopuntari-kyselyitä koko henkilökunnallemme.

Palkkauksessa noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Liity osaksi aurinkoista porukkaamme!

Kiinnostuitko? Työt alkavat mahdollisimman pian, joten haethan paikkaa täyttämällä hakulomakkeen huolella ja liittämällä mukaan cv:si ja/tai hakukirjeesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Paula Lybeck, paula.lybeck@sol.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen osa- aikainen

SOL Palvelut Oy

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. Siivouspalveluissa muovaamme oikean ratkaisun, oli kyse sitten ostoskeskuksesta tai erityisiä vaatimuksia asettavasta tilasta kuten sairaala tai elintarvikekohde. Mikään toimiala, mittakaava tai vuodenaika ei ole meille vieras ja välineet löytyvät joka tarpeeseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: paula.lybeck@sol.fi
Sijainti: Yli-Ii

 

Logo

Siivooja, Yli-Ii

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!