Siivooja

Kirkkopalvelut ry etsii Järvenpään kampukselle siivoojaa puhtauspalvelujen tiimiin toistaiseksi voimassa olevaan kokopäiväiseen työsuhteeseen. Kampuksen siivoojien tarve lisääntyy syksyllä avattavan uuden oppilaitosrakennuksen vuoksi. Työn voi aloittaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme suomen kielen taitoa. Arvostamme alan tutkintoa, muuta vastaavaa koulutusta tai puhtausalan työkokemusta. Otamme huomioon myös puhtausalaa opiskelevat tai alalle valmistuvat. Mikäli tunnet olevasi etsimämme henkilö, ota rohkeasti yhteyttä ja liity meidän iloiseen ja kehitysmyönteiseen tiimiimme!

Tehtävämme ovat monipuolisia ylläpito- ja perussiivoustöitä luokka-, toimisto-, päiväkoti- ja majoitustiloissa. Työtä tehdään yhdellä kampusalueella, eikä työpäivän aikana tarvitse vaihtaa toimipistettä. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 6.00–14.09, lauantaivuoro on n. kerran kahdessa kuukaudessa.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikostaustaote alaikäisten kanssa toimimiseen. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Tarjoamme työntekijöillemme vuosittain 240€  liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalveluedun. Työterveyshuoltomme järjestetään Terveystalossa.  

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään palvelupäällikkö Marita Lindqvist, marita.lindqvist@kirkkopalvelut.fi.
 

Haku alkaa ja päättyy

Kirkkopalvelut

Tule töihin yhteisen hyvän työmaalle!

Kirkkopalvelut ry on seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö, hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja sekä hyväntekeväisyystoimija. STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus. Se tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. STEP-päiväkoti toimii Järvenpään kampuksella. Lastenkoti Valona tarjoaa huolenpitoa Pieksämäellä. Valona Vanhuspalvelut tarjoaa tehostetun palveluasumisen hoitopaikkoja ikäihmisille Pieksämäellä. Organisoimme Yhteisvastuukeräys- ja Seurakuntavaalikampanjan sekä Kotimaanapu.fi-, Ruoka-apu.fi- ja Vapaaehtoistyo.fi -palvelut. Järjestämme Kirkkopäivät ja Tiekirkko-toimintaa. 

Kirkkopalvelut ry työllistää 352 työntekijää ja sen jäseninä on 318 seurakuntaa ja 81 järjestöä. Kirkkopalvelujen liikevaihto vuonna 2020 oli 32,1 miljoonaa euroa.

Sähköposti: rekry@kirkkopalvelut.fi
Sijainti: Järvenpääntie 640 Järvenpää
Logo

Siivooja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!