Syksyinen seikkailu työn merkeissä🌞

Koe kaunis merellinen Loviisa uusin silmin! Majoitusmahdollisuus. Nyt on eksoottinen työ tarjolla heinäkuun lopusta lokakuun puoleen väliin!
Tule katsomaan, miltä ydinvoimala näyttää huoltoaikana, kun osat on purettu atomeiksi! Lupaamme, että se on mielenkiintoista.

Etsimme toimivaan tiimiimme 
SIIVOOJIA LOVIISAN VOIMALAITOKSELLE

ylläpitosiivoukseen vuosihuollon ajaksi ja huollon jälkeiseen perussiivoukseen. 

Tule osaksi hyvää työporukkaa poikkeukselliseen työympäristöön, jollaista et muulla näe. Työtäsi tukee selkeät toimintaohjeet, sekä tiimin ja esihenkilön tuki.
Työtä tehdään eri vuoroissa; aamuisin, iltaisin ja öisin, mukaillen laitoksen huollon aikatauluja. Työtunteja kertyy vähintään 37,5h/vko.
Palkkaus on Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen, palkkaryhmät 3-5 (12,32-13,58 €/h). Ilta- ja yövuoroista maksetaan asiaankuuluvat lisät.

Työ sisältää monipuolisia siivoustehtäviä voimalaitoksen erilaisissa tiloissa, kuten automaatiotilat, toimistot, sosiaalitilat, prosessitilat, hitsaushalli, jne. Päivittäinen ylläpitosiivous pitää sisällään mm. imurointia, pölyjen pyyhintää ja tahranpoistoja käsikäyttöisillä välineillä sekä laitteilla, esim. yhdistelmäkoneella. Osa tiloista on raskaampia, ja vaatii hyvää fyysistä kuntoa. 
 

Työkohteen erikoislaatuisuuden vuoksi hakijoilta edellytämme:
- Täysi-ikäisyys (väh. 18v)
- Suomen kielen taito (turvallisuusohjeet tulee ymmärtää suomeksi)
- Suppea turvallisuusselvitys teetetään
- Huolellinen työote
- Hyvä fyysinen kunto

Eduksi katsotaan:
- Voimassa oleva työturvallisuuskortti
- Aikaisempi kokemus siivoustyöstä tai alalle soveltuva koulutus

Työhön perehdytetään, joten hae rohkeasti vaikka aiempaa kokemusta puhtaanapidon tehtävistä ei olisikaan.

Työ alkaa perehdytysjaksolla 29.07.2024 ja päättyy 13.10.2024

Meillä on mahdollisuus tarjota sinulle työsuhteen ajaksi majoitus alueen asuntolasta erittäin kohtuullisin kustannuksin. Alueella voi myös majoittua esim. omalla asuntovaunulla.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Hae paikkaa heti, sillä aloitamme hakemusten läpikäymisen jo nyt. Haastatteluita järjestetään jo hakuaikana ja ensimmäiset palkkaukset tehdään nyt. Tehtävään valituille henkilöille teetettävä suppea turvallisuusselvitys vie oman aikansa, joten viimeisetkin palkkauspäätökset tehdään viimeistään huhtikuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Satu Niinijärvi-Kaksonen, satu.niinijarvi-kaksonen(at)sol.fi, puh. 0404812896

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: määräaikainen, kokoaikainen

Tarjoamme

  • Edullinen majoitus

Majoituskylässä on aktiviteetteinä mm:
-minigolf-rata
-tenniskenttä
-saunat
-uintimahdollisuus
-lentopallokenttä
-grillikota

Loviisassa on paljon koettavaa ja tekemistä vapaa-ajalla:

Tunnelmallinen Loviisa

 

SOL Palvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

SOL Palvelut Oy:n palveluihin kuuluu siivous- ja toimitilapalvelut. Tarjoamme asiakkaillemme puhtauden ja korkean hygienian ratkaisuja, joilla vaikutamme työympäristöjen viihtyvyyteen ja turvallisuuteen.

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää yli 14 000 aurinkoista SOLilaista.

 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

Sijainti: Atomitie 700, Loviisa

 

 

Logo

Syksyinen seikkailu työn merkeissä🌞

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!