Siivoustyön palveluohjaaja

Etsimme aurinkoisen joukkoomme ammattitaitoista työhön osallistuvaa

PALVELUOHJAAJAA SIIVOUSTYÖHÖN

vakituiseen työsuhteeseen Kauhavan ja Lapuan alueelle.

Tehtävässäsi toimit palveluesimiehen oikeana kätenä huolehtien asiakkaista, työntekijöistä ja palvelun laadusta. Työssäsi teet laadunarviointeja, opastat, perehdytät sekä ohjaat työntekijöitä suunnitellen myös henkilöstön työvuoroja yhdessä esimiehen kanssa.

Osallistut myös suorittavaan työhön, toimintamme kehittämiseen ja reagoit arjessa nopeasti muuttuviin tilanteisiin, jotta asiakkaamme saavat jatkuvasti ensiluokkaista palvelua. Olet jatkuvassa kanssakäymisessä asiakkaidemme, kollegoiden ja työntekijöiden kanssa.

Panostat tekemisessäsi korkeaan laatuun ja arvostat asiakkaalle annettuja lupauksia sekä huolehdit omalta osaltasi myös työntekijöiden hyvinvoinnista.

Työaika: sovittavissa

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • Kokemusta siivousalalta 
  • Aurinkoista asennetta, joustavuutta ja hyvää paineensietokykyä
  • Hyvä suomen kielen taito, ja muu kielitaito katsotaan eduksi

Haluamme sinut mukaan jo entuudestaan loistavasti toimivaan tiimiimme. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Tarjoamme myös paljon mahdollisuuksia itsesi ammatilliseen kehittämiseen ja kouluttamiseen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa: palveluesimies Jaana Mustamaa, p. 040 7302 849, jaana.mustamaa(at)sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen ja kokoaikainen

SOL Palvelut Oy

SOL Palvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. Siivouspalveluissa muovaamme oikean ratkaisun, oli kyse sitten ostoskeskuksesta tai erityisiä vaatimuksia asettavasta tilasta kuten sairaala tai elintarvikekohde. Mikään toimiala, mittakaava tai vuodenaika ei ole meille vieras ja välineet löytyvät joka tarpeeseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: jaana.mustamaa@sol.fi
Sijainti: Kauhavan ja Lapuan alueilla

 

Logo

Siivoustyön palveluohjaaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!