Siivoustyön tiiminvetäjä

 

 

Varalan Urheiluopisto on valtakunnallinen liikunnan koulutuskeskus, joka sijaitsee keskellä Tamperetta Pyynikin harjun kupeessa, Pyhäjärven rannassa.
Toimintamme pääalueita ovat liikunta-alan koulutus, vapaa-ajan kurssi- ja leiritarjonta, ryhmien kokous- ja liikuntapäivät, työhyvinvointipalvelut sekä urheilu- ja valmennustoiminta.

 

Haemme nyt SIIVOUSTYÖHÖN OSALLISTUVAA TIIMINVETÄJÄÄ

 

Tiiminvetäjänä osallistut siivoustyöhön yhdessä siistijöiden kanssa. Vastaat oman tiimisi johtamisesta, työn organisoinnista, laadun seurannasta sekä työn kehittämisestä.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja omaat kannustavan työotteen. Toimit esimerkkinä tiimillesi ja vastaat tiimin hyvästä hengestä.

 

Etsimme sinua puhtausalan ammattilainen, joka haluat saada tiimisi loistamaan!

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta puhdistuspalvelualan tutkintoa, vankkaa ammattitaitoa sekä työkokemusta/koulutusta esimiestyöstä.

Odotamme, että olet suomen kielen taitoinen, englannin kielen osaaminen on hyvä lisä.

Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus on Yksityistä Opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukainen.

 

Tule mukaan luomaan tulevaisuutta varalalaisena!

 

Varalassa Sinua odottavat mukavat asiakkaat, loistavat työkaverit sekä miellyttävä toimintaympäristö.

Pidämme huolta työntekijöistämme ja tarjoamme liikunta- ja terveyspainotteisia etuja. Nautimme laajasta työterveyshuollosta, ateriaedusta sekä Tyky -liikunnasta. Työntekijänä sinä ja perheesi olette oikeutettuja tuntuviin alennuksiin kursseistamme, majoituksesta sekä muiden urheiluopistojen majoituksista.

 

Tästä eteenpäin

Jäikö kysyttävää? Eezy Personnelin Executive Search Consultant Henri Soininen vastaa kysymyksiisi mielellään, puh. 045 353 3337 tai henri.soininen@eezy.fi.

Mikäli kiinnostuit, seuraavaksi haluamme kuulla lisää sinusta. Lähetä vapaamuotoinen esittelysi ja CV:si palkkatoiveineen 23.5.2022 mennessä osoitteessa eezypersonnel.fi

Haku alkaa ja päättyy

Varalan Urheiluopisto

Me varalalaiset haluamme olla luomassa tulevaisuutta, jossa jokainen voi nauttia liikkumisesta tai urheilusta, saavuttaa tavoitteensa ja voida hyvin, iästään ja taustastaan riippumatta, niin vapaalla, työpaikalla kuin pelikentälläkin.

Tänä päivänä Varala jatkaa edelleen vahvana tiennäyttäjänä liikunta-alan koulutuskeskuksena sekä tarjoten huippuosaamista niin vapaa-ajan kurssi- ja leiritarjontaan, yritysten ja ryhmien hyvinvointi- kokous- ja liikuntapäiviin kuin huippu-urheilu- ja valmennustoimintaan.

Sijainti: Varalankatu 36, 33240 Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!