Sijaisuudet hoitajille

Haaveiletko merkityksellisestä työstä, kiireettömästä ilmapiiristä ja Lapin luonnosta? Coronarian suurin toimipaikka sijaitsee Posiolla, jossa Coronaria on tuottanut kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut kokonaisulkoistuksena vuodesta 2016 alkaen. Tule tekemään monipuolista ja merkityksellistä työtä perusterveydenhuollon parissa. 

Oletko joskus haaveillut elämästä Lapissa? Nyt siihen olisi hyvä tilaisuus, sillä haemme sosiaali- ja terveysalan valmiita tai tulevia ammattilaisia eripituisiin sijaisuuksiin syys-talvikaudelle 2022-2023. Tervetuloa kokeilemaan ja ihastumaan!  

Keikkatyössä sinulla on mahdollisuus keskittyä kaikkein tärkeimpään, eli potilaisiin ja asiakkaisiin. Pääset hyödyntämään ja kehittämään ammatillista osaamistasi, ja toteuttamaan koulussa opetettuja tietoja ja taitoja käytännössä. Miltä kuulostaisi esimerkiksi akuutti- ja kuntouttava hoitotyö vuodeosastolla, liikkuva ja vaihteleva työ kotiin tuotavien palveluiden parissa, tai monipuolinen hoiva- ja ohjaamistyö ikäihmisten tai kehitysvammaisten asumispalveluissa? 

Perehdytämme sinut huolella työtehtäviisi, ja työskentelet aina osana moniammatillista tiimiä sekä opiskelijana aina tarvittaessa kokeneen kollegan työparina. Tulevana ammattilaisena saat arvokasta työkokemusta, ja pääset toteuttamaan koulussa opittuja tietoja ja taitoja käytännössä. 

Arvostamme reipasta työotetta, iloista mieltä ja asiakaslähtöistä työskentelytapaa. Meillä on sinulle merkityksellinen työ, iloinen työtiimi ja joustava työaika, joka mahdollistaa myös upeasta Lapin luonnosta nauttimisen. 

Jos siis olet: 

  • Lähihoitaja 

  • Sairaanhoitaja  

  • Terveydenhoitaja 

  • Sosionomi 

  • Alan opiskelija 

Tarjoamme sinulle: 

  • Juuri sen pituisen työsopimuksen kuin haluat 

  • Haluamasi työtunnit 

  • Iloisen, innovatiivisen työtiimin 

  • Mahdollisuuden jatkosopimukseen/oppisopimusjaksoon 

  • Avustamme myös tarvittaessa asunnon saamisessa 

Työtehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. 

Lähtöpalkka työyksiköstä riippuen joko yksityisen sosiaalipalvelualan tai terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaan.  

  

Hae tehtävään:
https://ats.talentadore.com/apply/sijaisuudet-hoitajille/ZQ0ox8

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi Lapin taikamaahan Posiolle, kysy lisätietoja! 

Yhteyskoordinaattori Kaisa Varanka  
kaisa.varanka@coronaria.fi  
p.040 8012 325 

Haku alkaa ja päättyy

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Puhelin: 020 780 6260
Sijainti: Sairaalantie 2, Posio
Logo

Sijaisuudet hoitajille

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!