Sijoitusanalyytikko

Sijoitusanalyytikko Elon kiinteistösijoituksiin, toimitilat

Elo on yksi Suomen suurimmista eläkevakuutusyhtiöistä, jonka sijoitusvarallisuus on yli 28 miljardia euroa. Elo on myös merkittävä kiinteistönomistaja ja vuokranantaja noin 3,4 miljardin euron kiinteistösijoituksillaan.

Haemme nyt Elon kotimaisiin kiinteistösijoituksiin sijoitusanalyytikkoa ensisijaisesti toimitilojen salkunhoitoa tukeviin tehtäviin. Tehtäviisi kuuluvat kiinteistömarkkinoiden seuranta, potentiaalisten sijoituskohteiden analysointi ja raportointi, erilaiset Elon toimitilasalkun analysoinnin tehtävät, investointilaskelmien laatiminen ja yhteistyö kiinteistömanagereiden sekä muiden Elon kumppanien kanssa. Sijoitusanalyytikko osallistuu sijoituspäätösten valmisteluun, kiinteistötransaktioiden toteuttamiseen ja kiinteistöarviointiprosessiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • ylempää korkeakoulututkintoa esim. kauppa- ja/tai teknillistieteellinen
  • kiinteistösijoitusmarkkinoiden tuntemusta ja näkemystä tulevista kehitystrendeistä
  • muutaman vuoden työkokemusta esim. kiinteistöarvioinnista tai kiinteistötransaktioista
  • erinomaista MS Officen ohjelmien erityisesti excel -osaamista
  • hyvää yhteistyökykyä, kehittymishalua ja -kykyä

Sovit erinomaisesti joukkoomme, jos olet aloitteellinen, aikaansaava ja analyyttinen sekä kykenet työskentelemään tavoitteellisesti sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Arvostamme positiivista työotetta, kokemusta tietovarastoista- ja järjestelmistä sekä kiinteistöliiketoiminnan vastuullisuustyön- ja raportoinnin tuntemusta.

Tarjoamme sinulle

  • mielenkiintoisen työn kiinteistömarkkinoiden ja kiinteistösijoituskohteiden parissa
  • hyvät mahdollisuudet kehittyä ja osana tiimiä kehittää yhtä Suomen suurimmista kiinteistösijoitussalkuista
  • nykyaikaisen työ- ja toimitilaympäristön Espoon Tapiolassa ja mahdollisuuden hybridityöhön.

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistösijoitusjohtaja Kati Kniivilä puhelimitse (040 518 6931) ke 8.12. klo 16-17 ja 10.12. klo 15-16 sekä sähköpostitse kati.kniivila(att)elo.fi. Lähetäthän hakemuksesi ja CV:n ke 15.12.2021 mennessä.

Huomioitahan, että valittavalle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys, huumetesti sekä tarkistetaan luottotiedot. Aloitamme haastattelut jo rekrytoinnin ollessa avoinna. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Työeläkeyhtiö Elo

Olemme Elo, kasvavien ja työllistävien yritysten sekä yrittäjien etuja ajava työeläkevakuuttaja. Elo on mukana yksilön ja yrityksen elämän kaikissa vaiheissa.

Meillä työskentelee noin 500 innostunutta ja oman osaamisensa kehittämisestä kiinnostunutta työeläkealan osaajaa. Meiltä löytyy asiantuntijoita usealta eri liiketoiminnan osa-alueelta aina eläkemaksajista sijoitusalan ammattilaisiin. Olemme positiivinen toimija perinteisellä alalla. Korostamme yhdenvertaisuutta ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Teemme vastuullista ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä noin 40 % hoitaa työläkevakuutuksensa Elossa. Me vastaamme 244 000 eläkeläisen toimeentulosta ja huolehdimme noin 501 900 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä sekä yli 28 miljardin euron sijoitusomaisuudesta. Toimipaikkamme on Espoon Tapiolassa.

Sähköposti: rekrytointi@elo.fi
Sijainti: Revontulentie 7, Espoo
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!