Sisällöntuottaja

Etsimme nyt sisällöntuottajaa suunnittelemaan ja tuottamaan sosiaalisen median sekä oman sivuston sisältöä Eezy Henkilöstöpalveluihin Helsinkiin!

Me Eezy Henkilöstöpalveluissa autamme tekijöitä sekä heitä tarvitsevia löytämään toisensa. Työntekijöiden vastuullinen välittäminen esimerkiksi horeca- ja teollisuussektorilla ovat toimintamme keskiössä. Palvelumme auttavat yrityksiä ja työntekijöitä onnistumaan!

Sisällöntuottajana rakennat markkinointipäällikkömme apuna Eezy Henkilöstöpalveluiden tunnettuutta ja vetovoimaa kehittämällä ja tuottamalla mielenkiintoista sisältöä digitaalisiin kanaviimme, jotka puhuttelevat sekä b2c että b2b kohderyhmiämme. Tehtävään kuuluu sisältöjen suunnittelu, kuvaaminen, editointi ja julkaisu ja sisältösuunnitelmamme toteutumisesta huolehtiminen.

Tehtävä sijoittuu Helsinkiin, jossa pääset työskentelemään tiiviisti tiimisi ja liiketoiminnan kanssa yhteistyössä.  Toisinaan erilaiset tapahtumat voivat viedä sinut myös muualle Suomeen.

Onnistumisesi avainsanat

Tehtävässä onnistut parhaiten, jos olet jo tehnyt yli vuoden sisällöntuotannon tehtäviä, sinulla on tuntemus erilaisista digitaalisen median kanavista kuten nettisivut, LinkedIn, Facebook ja Instagram, ja sinulta löytyy hyvät ylläpitotaidot näihin kaikkiin.

Sinulla on kaupallinen tai soveltuva perustutkinto, video- ja valokuvaustaitoja sekä kyky editoida sisältöjä. Hallitset myös Office-ohjelmat ja sekä suomen että englannin kielen.

Tule mukaan Eezyn kasvutarinaan!

Eezyn visio on olla Suomen työelämän merkittävin uudistaja. Sisällöntuottajana sinulle aukeaa ainutlaatuinen mahdollisuus päästä osaltasi edistämään tätä kunnianhimoista tavoitetta markkinoinnin näkökulmasta. Tueksesi saat konsernimme laajan työyhteisöverkoston, jossa arvoa annetaan hyville yhteistyövalmiuksille sekä motivaatiolle oman osaamisesi ja toimintamme kehittämiselle. Eezyllä pääset nauttimaan niin henkilöstöeduista, mahtavista työkavereista kuin monipuolisista ja vaihtelevista työtehtävistä.

Työskentelyssäsi on tukena markkinoinnin ammattitaitoinen tiimi. Eezy Henkilöstöpalveluiden asiakasmarkkinointijohtaja Maria Malila kuvailee Eezy Henkilöstöpalvelujen markkinointia näin:

”Tahtotilanani on rakentaa ympärilleni avoimuuden ja rohkeuden kulttuuri, jossa kaikilla on mahdollisuus tuoda ideansa ja kehitysehdotuksensa esiin. Arvostan paitsi avointa kommunikaatiota, haluan myös varmistaa, että Eezyn strategia, asiakkaidemme tarpeet ja työnhakijoidemme kiinnostus palveluihimme kohtaavat – tällöin teemme varmasti asiakaslähtöistä ja tuloksekasta markkinointia.”

Ota seuraava askel kohti onnistumista

Tule mukaan Eezyn kasvutarinaan hakemalla tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään keskiviikkona 7.12.2022. Muista lisätä mukaan pdf-muotoinen CV sekä hakemuksesi palkkatoiveineen.

Tehtävässä toivottu aloituspäivä olisi mahdollisimman pian vuoden vaihteen jälkeen.

Mikäli sinulla herää rekrytointiprosessista kysyttävää, ota yhteyttä Eezyn Talent Acquisition Partneriin Marjaana Rauhalaan, p. 050 4776393 tai marjaana.rauhala@eezy.fi.

Haku alkaa ja päättyy

Eezy Oyj

Eezy Oyj on suomalainen yhtiö, joka tarjoaa henkilöstövuokrausta, rekrytointi-, valmennus-, koulutus- ja työllistymispalveluja sekä kevytyrittäjäpalveluita ja yritysten kehittämisen palveluita. Työllistämme vuosittain noin 30 000 henkilöä ja toimimme ympäri Suomea. Eezyn ketjuliikevaihto vuonna 2021 oli 305,5 miljoonaa euroa ja Eezyn osake noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla.

Eezyn tehtävä on luoda onnistumisia työelämässä. Autamme niin työntekijöitä kuin työnantajia saavuttamaan heidän omat, työuraan tai liiketoimintaan liittyvät tavoitteensa. Meidän eezyläisten oma tavoitteemme on olla Suomen johtava työelämän uudistaja.

Sijainti: Itämerenkatu 3 A, 00180 Helsinki
Logo

Sisällöntuottaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!