Sisällöntuottaja

Haemme Oulun Energia -konserniin sisällöntuottajaa.

Sykkiikö sydämesi mielenkiintoisille tarinoille ja naseville mainosteksteille? Onko sinulla hyppysissäsi erilaiset sisältötyypit, kuten pidemmät asiantuntija-artikkelit, blogisisällöt ja videoiden käsikirjoittaminen? Tule osaksi mahtavaa markkinointi- ja viestintätiimiämme sekä rakentamaan innolla ja ammattitaidolla kestävää tulevaisuutta! Pääset tekemään töitä Oulun Energia konsernin brändimarkkinoinnin sekä tuote- ja palvelumarkkinoinnin parissa.

Kokeilunhaluisena ja innovatiivisena sisällöntuottajana vastaat erilaisten sisältöjen ja kampanjoiden ideoinnista, tuottamisesta ja koordinoinnista. Pääset myös suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittämään uudistuvan Oulun Energian SEO-optimoitua sisältömarkkinointia sekä määrittämään uudistuvan brändimme tone-of-voicea.

Roolissa on etua kaupallisesta ajattelutavasta, sekä kyvystä asettaa itsensä kohderyhmiemme saappaisiin. Yksi supervoimistasi on pystyä tarinallistamaan asioita kohderyhmiä kiinnostavalla tavalla ostopolun eri vaiheissa kanavakohtaisesti. Hyödynnät myös saatavilla olevaa dataa ja analytiikkaa sujuvasti oman työsi raportoinnissa sekä sen kehittämisessä. Luovuus, rohkeus ja kokeilunhalu inspiroi tekemistäsi.

Sujuva suomen kielen kirjallinen taito sekä erinomaiset kommunikaatiotaidot auttavat sinua menestymään roolissasi. Teet tiivistä yhteistyötä esimerkiksi asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja muiden Oulun Energian työntekijöiden kanssa. Olet positiivinen ja näet mahdollisuuksia ongelmien sijaan.

Meillä saat kehittyä ja kasvaa niin ihmisenä kuin ammatillisestikin. Henkilöstötyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla ja olemme saaneet Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen. Henkilöstöetumme ovat kattavat ja pääset työskentelemään joustavasti myös etänä. Menemme rohkeasti kohti uutta ja teemme asioita yhdessä, innolla ja vastuullisesti.

Jos tunnet, että sinussa on Pohjoista voimaa, täytä hakulomake palkkatoiveineen 8.12.2021 mennessä hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si. Lisätietoja antavat MPS-konsultti Minna Moilanen, puh. 040 849 6215 ja Markkinointipäällikkö Linda Webster, Oulun Energia, puh. 045 879 9032 parhaiten tavoitettavissa perjantaina 26.11. klo 12–14 tai tiistaina 7.12. klo 14–16.

Jätä tietosi alkaen ja viimeistään

Oulun Energia Oy

Oulun Energia on Suomen energisin työpaikka ja palveluksessamme on noin 240 energia-alan ammattilaista. Perustamme on energiantuotannossa sekä lämpö- ja sähköverkkopalveluissa. Luomme uutta tukijalkaa kiertotaloudesta. Etenemme kohti hiilineutraalia energiantuotantoa vuonna 2035.

Sijainti: Kasarmintie 6, Oulu
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!