Sisämaalareita kesätöihin Teuvo Järvenpäälle

Heippa! Pysyykö pensseli kädessä? Kelpaisiko mukavan liikkuva työ kesäisistä säistä nauttien?

Etsimme nyt TEUVO JÄRVENPÄÄ OY:lle RAKENNUSMAALAREITA SISÄMAALAUKSEEN Ouluun! Tule viettämään kesä hyvämaineisen ja pitkän linjan maalausyrityksen työmailla!

Työt painottuvat sisämaalauksiin Oulun alueella. Työt voivat sisältää myös rappauksia ja tasoituksia. Olitpa sitten maalausalan kokenut konkari tai vasta vähän kokemusta omaava aloittelija, etsimme sinulle osaamisesi ja taitotasosi mukaiset työtehtävät. Työmaat voivat vaihdella työsuhteen aikana, mutta töitä tehdään pääasiassa Oulun keskustan tuntumassa. Työtehtävät ja maalauksien vaativuus sopeutetaan omaan osaamistasoosi. Tarjoamme sinulle säännöllisen työajan ja täydet viikkotunnit. Ensimmäiset aloittavat työt jo maaliskuussa, mutta aloitus- ja lopetusajankohta on neuvoteltavissa aikataulujesi mukaan. Työt voivat jatkua myös kesän jälkeen.

Toivomme, että omaat ainakin hieman aiempaa työkokemusta sisämaalauksista. Vaadimme voimassa olevaa työturvakorttia, mutta ehdit suorittamaan sen hyvin ennen töiden aloitusta. Toivomme, että arvostat huolellista sekä laadukasta lopputulosta ja olet tarkka siinä mitä teet.

Kiinnostuitko? Hae nyt, sillä paikat täytetään pian! Lisätietoja saat sähköpostitse osoitteesta elli.tuominen@sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0405302679
Sähköposti: elli.tuominen@sol.fi
Sijainti: Oulu

Logo

Sisämaalareita kesätöihin Teuvo Järvenpäälle

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!