Sisätautien erikoislääkäri

Coronaria Erikoissairaanhoito Oy on yhtiö, jossa työskentelee useiden eri alojen erikoislääkäreitä. Työskentelemme koko Suomen alueella julkisen terveydenhuollon kumppanina ja julkisen terveydenhuollon potilaiden parhaaksi. Olemme ihmisläheinen toimija, jolle työntekijöiden hyvinvointi on tärkeää. Meillä työntekijä ei huku massaan, vaan jokaisella on aidosti mahdollisuus vaikuttaa työhönsä liittyviin asioihin. Toimintamme on pitkäjänteistä, mutta samalla joustavaa ja ketterää. Asioiden tehokas hoitaminen ja niiden maaliin saattaminen on meille luontaista ja tärkeää. Tervetuloa mukavaan ja osaavaan porukkaamme!

 

Keskussairaalan osastotyö kutsuu kokenutta sisätautilääkäriä

Kiinnostaisiko monipuolinen tiimityö kivassa työporukassa itäisessä Suomessa? Mahdollisuus työskennellä sisätautiosastolla 2-3 arkipäivänä viikossa.

  • Aloitus heti tai sopimuksen mukaan.
  • Potilastietojärjestelmä: Lifecare
  • Coronarialla voit toimia työsuhteisena, ammatinharjoittajana tai oman yritykseksi kautta.

 

Lisätietoja antaa:
Hanna Keltikangas
Yhteyspäällikkö
p. 040 590 1848
hanna.keltikangas@coronaria.fi 

Hakuaika alkaa:

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Puhelin: 020 780 6260
Logo

Sisätautien erikoislääkäri

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!