Sisätautien erikoislääkäri

 

Liity arvostettujen sisätautilääkäreidemme joukkoon💙

Tule erikoislääkäriksi Coronarialle! Etsimme parhaillaan kokenutta sisätautilääkäriä sairaalatyöhön keskussairaalan yleissisätautiosastolle. Työskentelisit mielellään säännöllisesti 2-3 päivää viikossa, mutta myös erikseen sovitut lyhyemmät työjaksot ovat mahdollisia.

 

Tarjoamme sinulle:

  • merkityksellisen työn, joka joustaa ehdoillasi
  • monipuolisen potilaskunnan, jonka parissa pääset hyödyntämään laajasti osaamistasi
  • oman yhteyshenkilön, joka kuuntelee toiveitasi ja huolehtii asioista arkeasi helpottaen
  • inhimillisen työnantajan, jonka toimintaa ohjaa terve arvopohja
  • mahdollisuuden työskennellä työsuhteisena, ammatinharjoittajana tai oman yrityksen kautta
  • hyvinvointia tukevia henkilöstöetuja (työsuhteisille lääkäreille)

 

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää ja suunnitellaan sinulle sopivaa työkokonaisuutta!

 

Hanna Keltikangas
Yhteyspäällikkö
p. 040 590 1848
hanna.keltikangas@coronaria.fi 

 

Coronaria on lääkärien perustama, omistama ja johtama yritys. Coronaria on yksi Suomen merkittävimmistä terveydenhuollon yrityksistä ja suurimmista toimijoista ainoa, joka on täysin suomalaisessa omistuksessa. Toimimme koko maan alueella julkisen terveydenhuollon kumppanina ja potilaiden parhaaksi. Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja jokaisella on aidosti mahdollisuus vaikuttaa työhönsä liittyviin asioihin. Meillä työskentely joustaa sinun ehdoillasi. Lääkärin työn sujuvoittaminen ja tukeminen on meille sydämenasia.

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Sovittavissa

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Logo

Sisätautien erikoislääkäri

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!