Sisustuskirvesmiehiä vahinkosaneerausyritykseen

Haemme asiakkaallemme vahinkosaneerausyritykseen Jyväskylään

SISUSTUSKIRVESMIEHIÄ

Oletko kätevä käsistäsi ja silmiäsi hivelee tehty työn jälki? Etsimme asiakkaallemme reippaita työntekijöitä ja toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta erilaisista kohteista, kuten kerrostalo-, omakotitalo-, uudis- sekä saneeraskohteista. Osaamisalueesi on laaja huoneistoremonteissa ja sisutukseen liittyvissä työtehtävissä.

Hakijalta toivomme:

-Kokemusta kirvesmiehen tittelillä
-Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
-Kyky työskennellä itsenäisesti
-Rehtiä ja reipasta asennetta

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelut aloitamme jo hakuajalla ja paikat täyttyvät sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Janika Pasanen (janika.pasanen@sol.fi)

Haku alkaa ja päättyy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Puhelin: 0401425776
Sähköposti: janika.pasanen@sol.fi
Sijainti: Jyväskylä

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!