Sisustuskirvesmies (Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!

 

Tehtävänkuvaus

Asiakkaamme kaipaa kokemusta omaavaa sisustuskirvesmiestä saneerauskohteeseen Turun Halisiin. Työaika on arkisin klo 7-15:30 ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Töitä on tarjolla aluksi n. kahdeksi viikoksi, mahdollisesti pidempäänkin. Jatkoa on luvassa myös muissa kohteissa. 

Toivomme sinulta

Olet kokenut kirvesmies, joka on sisätöissä kuin kala vedessä. Sinulta sujuu erilaiset sisustuskirvesmiehen kädentaitoja vaativat työt, etkä karta haastavampiakaan kohteita. Teet työsi näkökulmalla "asiakas on aina ykkönen", ja sinulle laatu on tärkein prioriteetti. Mukanasi kulkee myös oma työkalupakki. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle osaamiseesi perustuvan palkan (16,50-18€/h), ja voimme myös neuvotella isommasta palkasta tai laskutusmahdollisuudesta. Omien työkalujen käytöstä saat työkalukorvauksen. Meiltä saat kunnolliset työvarusteet sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä sähköpostitse (laura.osterlund@contiopalvelut.fi) tai soittamalla arkisin (13-14) 0453501455/ Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Yliopistonkatu 31
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!