Software Developer

 

Tule meille Poriin osaksi mahtavaa työyhteisöämme! 

Kasvun myötä etsimme kokeneita devaajia Porin tuotekehitysyksikköömme kehittämään SaaS-palveluitamme!

 

Millaista on työsi?

Työssäsi pääsisit vastaamaan omalta osaltasi muun muassa sovelluskehityksestä, palvelun infrasta ja jatkuvuudesta sekä kehitystiimin sisäisistä projekteista osana kehitystiimiämme. Työ olisi itsenäistä, mutta aina tarvittaessa tiimin tuki on takanasi. Asiat käydään yhdessä lävitse, sekä jaamme tietoa. Uudet ajatukset ja näkemykset ovat aina tervetulleita!

Tuoteperheeseemme kuuluvat talous- ja henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisut (esimerkiksi Verkkolaskut.fi) sekä sähköinen ajanvarausjärjestelmä DigitalBooker.

Olethan motivoitunut oppimaan uutta, sillä työtehtävät vaativat ongelmanratkaisutaitoa, oppimiskykyä ja kokonaisuuksien hahmottamista.

 

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen työn vakaassa, kasvavassa ja kannattavassa yrityksessä. Visma Passeli Oy on Suomen johtava pk-yrityksille palveluita tarjoava ohjelmistotalo ja olemme osa Visma-konsernia
  • Ammattitaitoisen tiimin ja dynaamisen tuotekehitysorganisaation
  • Mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä erilaisten projektien kautta
  • Etätyömahdollisuuden
  • Kodikkaan toimiston huippusijainnilla Porin Pohjoisrannassa Puuvillan palvelujen välittömässä läheisyydessä
  • Monipuoliset työsuhde-edut, esim. lounas- ja puhelinetu
  • Joustavat työajat ja tasapainoa työn ja vapaa-ajan välille
  • Tauoille työn vastapainoksi puntteja kuntosalilla sekä pleikkarin kahvihuoneessa
  • Supersuositun FitforPasseli -hyvinvointiohjelman, jonka vertaista et muualta löydä!


Tutustu passelilaisiin!

Käys kattoos, mitä ohjelmistoarkkitehti Jani, kehitysjohtaja Jari ja ohjelmistokehittäjä Ville kertovat devaajatiimin arjesta Visma Passelilla.

 

Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan?

Vakuuta meidät jättämällä avoin hakemuksesi sekä CV:si rekryjärjestelmän kautta. Listaathan kokemuksesi ja tasosi kielistä sekä alustoista, joiden parissa olet työskennellyt. Mikäli sinulla on omia projekteja esim. Githubissa, niin mielellämme tutustumme myös niihin. Luemme hakemuksia sitä mukaa, kun niitä saamme ja työssä pääset aloittamaan piankin.

Annamme mielellämme lisätietoa Passelilla työskentelystä arkisin kello 15-17. Voit myös sovittaessa tulla tutustumaan toimintaamme toimistollemme.

Jari Fast
050 349 3145

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Visma Passeli

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. 13 500 työntekijää, 1 400 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa sekä 2,08 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät kehittämään toimivia ratkaisuja huomisen tekijöille. www.visma.fi

 

Sijainti: Pohjoisranta 11f, 28100 Pori

 

Logo

Software Developer

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!