Software Developer

Tule meille Poriin osaksi mahtavaa työyhteisöämme! 

Kasvun myötä etsimme kokeneita devaajia Porin tuotekehitysyksikköömme kehittämään SaaS-palveluitamme.

Millaista on työsi?

Vastaat omalta osaltasi mm. sovelluskehityksestä, palvelun infrasta ja jatkuvuudesta sekä kehitystiimin sisäisistä projekteista osana kehitystiimiä. Työsi on itsenäistä, mutta tarvittaessa sinulla on tiimin tuki takanasi. Käymme yhdessä läpi asioita ja jaamme tietoa. Uudet ajatukset ja näkemykset ovat aina tervetulleita.

Tuoteperheeseemme kuuluvat talous- ja henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen ratkaisut (esimerkiksi Verkkolaskut.fi) sekä sähköinen ajanvarausjärjestelmä DigitalBooker.

Haemme tekijää mukaan jatkokehittämään suosittua taloushallinnon SaaS-ohjelmistoa. Sinulla on työkokemusta ohjelmistokehityksestä vähintään vuoden ajalta, motivaatiota oppia uutta ja ylpeyttä omasta työstä. Työtehtäväsi vaativat ongelmanratkaisutaitoa, oppimiskykyä sekä kokonaisuuksien hahmottamista.

Odotamme monipuolista osaamista ohjelmistokehityksen eri osa-alueilta ja erityisesti tahtoisimme nähdä CV:ssäsi kokemusta .NET, ASP.NET, C#, JavaScript/Typescript ja Razor -ohjelmoinnista, mutta myös muu kokemus lasketaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

 • Mielenkiintoisen työn vakaassa, kasvavassa ja kannattavassa yrityksessä. Visma Passeli Oy on Suomen johtava pk-yrityksille palveluita tarjoava ohjelmistotalo ja olemme osa Visma-konsernia.
 • Ammattitaitoisen tiimin ja dynaamisen tuotekehitysorganisaation
 • Mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä erilaisten projektien kautta
 • Etätyömahdollisuuden
 • Kodikkaan toimiston huippusijainnilla Porin Pohjoisrannassa Puuvillan palvelujen välittömässä läheisyydessä
 • Monipuoliset työsuhde-edut, esim. lounas- ja puhelinetu, laaja työterveyshuolto
 • Joustavat työajat ja tasapainoa työn ja vapaa-ajan välille
 • Tauoille työn vastapainoksi puntteja kuntosalilla sekä pleikkarin kahvihuoneessa
 • Supersuositun FitforPasseli -hyvinvointiohjelman, jonka vertaista et muualta löydä!
   

Tutustu passelilaisiin!

Käys kattoos, mitä ohjelmistoarkkitehti Jani, kehitysjohtaja Jari ja ohjelmistokehittäjä Ville kertovat devaajatiimin arjesta Visma Passelilla (https://www.youtube.com/user/PasseliOhjelmatOy).

Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan?

Vakuuta meidät jättämällä hakemuksesi sekä CV:si rekryjärjestelmän kautta viimeistään 30.9.22. Listaathan kokemuksesi ja tasosi kielistä sekä alustoista, joiden parissa olet työskennellyt.  Mikäli sinulla on omia projekteja esim. Githubissa, niin mielellämme tutustumme myös niihin. Luemme hakemuksia sitä mukaa, kun niitä saamme ja työssä pääset aloittamaan piankin.
 
Lisätietoja tehtävästä arkisin kello 15-17. Voit myös tulla sovittaessa tutustumaan toimintaamme toimistollemme.

Jari Fast
050 349 3145

Tekniset kysymykset
Jani Pelttari
jani.pelttari@visma.com
040 527 7034
 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikatyö

Visma Passeli

Visman ohjelmistot ja palvelut sujuvoittavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. 12 500 työntekijää, 1 000 000 asiakasta ja 1,74 mrd. euron liikevaihto vuonna 2020 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

 

Sähköposti: rekry.passeli@visma.com
Sijainti: Pohjoisranta 11f, 28100 Pori

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!