Software Developer

Visma Pay on nopeasti kasvava fintech-alan toimija, jonka vahvuuksiin kuuluu rautainen osaaminen ohjelmistokehityksen ja tietoturvan alalta. Visma Pay -verkkomaksupalvelu haastaa alan perinteisiä ratkaisuja toimivilla innovatiivisilla ja monipuolisilla ominaisuuksilla sekä yritysten liiketoimintaa tukevilla toiminnoilla.

Etsimme Lappeenrantaan ohjelmoinnista jo työkokemusta kartuttaneita kehittäjiä rakentamaan Visma Paysta entistäkin parempaa. Meillä pääset kehittämään itseäsi innostavassa ja joustavassa työympäristössä. Porukka on rentoa, ja liukuvan työajan puitteissa voit itse päättää työajastasi.

Millaista on työsi?

Ohjelmistokehittäjänä tulet vastaamaan kokonaisvaltaisesti Visma Pay -tuotteen ja sen ympärillä olevien tukijärjestelmien kehittämisestä käyttäen pääosin web-ohjelmointikieliä ja -tekniikoita.

Olet toiminut ohjelmointityön tehtävissä vähintään muutaman vuoden. Ohjelmointi kiinnostaa sinua ja tykkäät ratkoa koodaamisen haasteita. Eduksesi katsotaan kokemus seuraavista: PHP, Python, NodeJS, JavaScript, Docker, AWS, Git, MySQL, Linux sekä työn tai harrastuksen yhteydessä tehdyt ohjelmistoprojektit, joissa olet ollut mukana. Työtehtäväsi vaativat ongelmanratkaisukykyä, hyvää oppimiskykyä ja kokonaisuuksien hahmottamista.

Tarjoamme sinulle:
- Mielenkiintoisen työn vakaassa, kasvavassa ja kannattavassa yrityksessä
- Paikan osana ammattitaitoista tiimiä ja dynaamista tuotekehitysorganisaatiota
- Mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä erilaisten ohjelmistoprojektien kautta
- Upouuden, viihtyisän työtilan hyvien kulkuyhteyksien äärellä ja iloiset lappeenrantalaiset työkaverit

Visma Pay osa Visma-konsernia, joka tunnetaan erinomaisena työpaikkana. Great Place to Work -kilpailussa sijoituksemme oli kolmas vuonna 2020 ja tämä näkyy käytännön työssä jokaikinen päivä. Vimpan päälle viihtyisät toimistomme sijaitsevat Lappeenrannassa liikekeskus Centressä, jossa sinua jo odottaa oma työpöytäsi - työtuolin sen sijaan saat valita itse aloittaessasi työt. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin, ja haluamme sinun viihtyvän meillä!

Jos tunnet vetoa verkkomaksamisen näköalapaikalle ja haluat mukaan mielenkiintoiselle verkkomaksamisen alalle, täytä oheinen hakulomake ja liitä siihen mukaan hakemuksesi sekä CV:si. Jätä tietosi meille viimeistään perjantaina 22.10.2021. Lisätietoa paikasta voit kysyä Markus Salmiselta (markus.salminen@visma.com).

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Pay

Visma Pay on nopeasti kasvava fintech-alan toimija, jonka vahvuuksiin kuuluu rautainen osaaminen ohjelmistokehityksen ja tietoturvan alalta. Visma Pay:n verkkomaksupalvelu haastaa alan perinteisiä ratkaisuja toimivilla innovatiivisilla ja monipuolisilla ominaisuuksilla sekä yritysten liiketoimintaa tukevilla toiminnoilla.

Visman ohjelmistot ja palvelut sujuvoittavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. 12 500 työntekijää, 1 000 000 asiakasta ja 1,74 mrd. euron liikevaihto vuonna 2020 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. Lue lisää www.visma.fi

Sähköposti: rekry.vismapay@visma.com
Sijainti: Brahenkatu 5, 53100 Lappeenranta
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!