Software Developers, Netvisor

Hei ohjelmistokehittäjä! Kyllästyttääkö poukkoilla asiakkaasta tai projektista toiseen? Haluaisitko tehdä pitkäjänteistä kehitystyötä johtavan taloushallinnon tuotteen parissa yhdessä Suomen parhaista työpaikoista?


Netvisor -tuottemme on Suomen johtava taloushallinnon softa, jota käyttää 36 000 asiakasyritystä. Tuotteemme helpottaa pk-yrittäjien arkea karsimalla manuaalista työtä mm. palkkahallinnon, kirjanpidon ja laskutuksen parissa. Kasvamme tasaista tahtia, joten etsimme Netvisor -tuotteemme kehitykseen useampaa uutta tekijää kehittämään markkinajohtajasta vieläkin parempaa. 


Millaista arkemme on?
Panostamme ketteriin työtapoihin ja itseohjautuvuuteen. Kehittäjillämme on keskeinen rooli Netvisorin modernisoinnissa ja jatkuvassa kehittämisessä. Meille on tärkeää antaa vastuuta ja vapautta, joten tiimit tekevät paljon tuotekehitykseen liittyviä päätöksiä arjessaan. Tuotteiden lisäksi panostamme merkittävästi osaamisen kehittämiseen ja käytämmekin vähintään 10% työajastamme uuden oppimiseen. Jokainen pääsee itse valitsemaan omaa ammattitaitoaan kehittävää opiskeltavaa, joten kehittäjämme ovatkin tänä vuonna mm. käyttäneet Pluralsigtia, Udemyä, suorittaneet AWS-sertifikaatteja, opetelleet uusia teknologioita, osallistuneet tapahtumiin/konferensseihin sekä ketterien työskentelytapojen kehittämiseen liittyville kursseille.


Tällä hetkellä Visma Solutionsilla työskentelee noin 150 kehittäjää viiden eri tuotteen parissa. Netvisorin tuotekehitystä tekee noin 90 henkilöä erilaisissa rooleissa. Yhteistä suuntaamme ohjaa tuotestrategia, jonka avulla kehittäjämme ohjaavat omaa työtään. Työntekopaikkaa tai aikaa tärkeämmäksi näemme sen, että jokainen tekijämme kokee ympäristönsä työtä tukevaksi ja työvälineensä toimiviksi. Meillä työntekijät saavatkin valita vapaasti mistäpäin Suomea työtään tekevät; toimistolta ja/tai kotoa käsin. Virallinen työkielemme on englanti.


Tekkistäkkiimme kuuluvat muun muassa C#, .NET 6, ASP.NET, SQL, React.js, TypeScript, Public Cloud (AWS, GCP), Terraform, Docker ja Kubernetes. Myös DevOps ja Event Driven Architecture, Domain Driven Design & Microservices ovat meille tuttuja. Osa tiimeistämme luo täysin uutta, osa modernisoi nykyistä tuotettamme.


Mitä tarjoamme sinulle?
Kehittäjämme ovat keskeisessä roolissa tavoitteessamme olla viiden tähden ohjelmistotalo. Kulttuurimme on sparraileva, kokeileva, kannustava ja kunnianhimoinen. Haluamme oppia, kehittyä ja kehittää sekä omaa tekemistämme että tuotteitamme yhä modernimpaan suuntaan. Meille tullessasi voit olla varma, että pääset haastamaan osaamistasi. Useat kehittäjämme tekevät työtä myös koko tuotteen suorituskyvyn tai turvallisuuden parissa eri työryhmien parissa. Uskomme uramahdollisuuksiin talon sisällä, joten tuemme urapolkuja tuotteidemme välillä sekä kehittymistä asiantuntijana.


Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi jo kymmenenä peräkkäisenä vuotena. Olemme panostaneet kattavasti osaajiemme hyvinvointiin ja kehittymiseen ja tarjoamme tekijöillemme laajasti etuja niin liikuntaan, hierontaan, hammashoitoon, terveyteen kuin osaamisen kehittämiseen. Palkkauksessa meillä on käytössä kuukausipalkka, joka vastaa hyvin alan palkkoja. Meille tärkeää on maksaa työstä reilu korvaus, niin tekijöiden kuin työkavereiden mielestä. Käytämme palkkakehityksessä meriittikorotuksia eli tekijämme nostavat esille hyviä suoriutumisia ja kehittymisiä työssä. Työkaveriksi on tarjolla reilut 350 rautaista ammattilaista, joiden työpöydät ovat joko Helsingissä (Tripla), Lappeenrannassa, Lahdessa tai oman kodin etätyöpisteellä. Voit siis sijoittaa työpöytäsi minne päin Suomea tahansa joko toimistoillemme, muille Visma-konsernin toimistoille (esim. Tampere, Turku, Jyväskylä) tai kotiisi. Lisää tietoa meillä työskentelystä löydät täältä.


Toiveitamme uudelle työkaverille:
On meillä jokunen toivekin, jotta pystymme tarjoamaan sinulle sopivan työn ja työpaikan. Tällä kertaa haemme kehittäjiä, joille on kertynyt kokemusta koodin parista jo useamman vuoden ajalta. Kokemus C# ja/.NET:in ja/tai Typescriptin parista antaa sinulle hyvät lähtökohdat, mutta tiettyä kieltä tärkeämpää on hyvät pohjatiedot ohjelmoinnista, halu kehittyä ja ratkaisukeskeinen asenne. Huumorintajustakaan ei ole haittaa.


Haemme uusia työkavereita aloittamaan kanssamme loppukesän tai syksyn aikana. Netvisorin tuotekehityksessä on 11 tiimiä ja hyvin monipuolista tekemistä niin frontin kuin backin, uuden rakentamisen tai monoliitin modernisoinnin parista. Kuulemme mielellämme minkälainen työ juuri sinua kiinnostaa.


Toivomme myös, että nautit yhdessä tekemisestä. Meille tiimit ja asioiden yhdessä ratkaiseminen ovat tärkeitä; useampi pää ratkaisee usein isommatkin haasteet nopeammin kuin yksi. Toivomme myös, että vaikka oletkin hyvä tiimipelaaja, otat mielelläsi myös vastuuta omasta työstäsi ja tuot rohkeasti ratkaisuehdotuksia keskusteluun. Meidän noin 150 kehittäjän joukkoon mahtuu erilaisia taustoja ja osaamista, joten olet tervetullut ihan omana itsenäsi.


Mitä seuraavaksi?
Haluamme kuulla sinusta lisää, joten toivoisimme että jätät meille Hae-painikkeen kautta yhteystietosi muutaman saatesanan ja/tai CV:n tai LinkedIn profiilin kera viimeistään 7.8.2022. Diversiteetti on rikkaus työyhteisössämme, joten olemme erityisen innoissamme hakemuksista eri taustoista ja lähtökohdista.


Lisätietoja tehtävistä ja meillä työskentelystä voit tiedustella osoitteesta recruit.solutions@visma.com.

P.S. Tutustumme tarkemmin hakemuksiin kesälomien jälkeen elokuussa ja olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä elokuun aikana.
 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutions auttaa jo yli 180 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli 350 huippuasiantuntijaa Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo 1500 asiantuntijaa. 

Visman ohjelmistot ja palvelut sujuvoittavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. 12 500 työntekijää, 1 000 000 asiakasta ja 1,74 mrd. euron liikevaihto vuonna 2020 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Villimiehenkatu 10, Lappeenranta / Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!