SOL Turvapalveluiden kesätyö

SOLin tavoitteena on tarjota tänä vuonna yhteensä lähes 1000 aurinkoista kesätyöpaikkaa eri työtehtävissä kautta Suomen. Olemme myös mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Palkkaamme kesätyöntekijöitä erilaisiin turvallisuusalan tehtäviin seuraaviin kaupunkeihin:

-Helsinki
-Hämeenlinna
-Lahti
-Riihimäki
-Vantaa
 

Työtehtävät koostuvat esim. asiakaspalvelusta, opastamisesta, asiakaskohteessa tapahtuvasta valvonnasta erilaisten turvallisuusteknisten järjestelmien avulla, myymälävartioinnista, järjestyksenvalvonnasta sekä piirivartioinnista/hälytystehtävistä. Tehtävänkuvaan kuuluu myös erilaiset sovitut jatkotoimenpiteet poikkeustilanteissa. Työpäivät ovat mielenkiintoisia sekä aina erilaisia ja niiden aikana pääsee ratkomaan monenlaisia tilanteita. Työtä tehdään yleisesti kaikkina päivinä ja vuorokauden aikoina. Joustavuutta toivomme ja toteutamme molemmin puolin.

Huolellisen ja vastuuntuntoisen luonteen lisäksi luemme eduksi:

  • Vartijakortin
  • Järjestyksenvalvojakortin, ei pakollinen
  • Kokemus asiakaspalvelutyöstä
  • Ongelmanratkaisukyvyn
  • B-ajokortin
  • Positiivisen työasenteen – tämä pakollinen
  • Suomen kielen taito

Tärkeintä meille on positiivinen asenne työtä ja asiakkaita kohtaan. Hyvä suomen kielen taito on asiakaspalvelutehtävissä tarpeellinen.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, jossa on mahdollisuus kehittyä asiakaspalvelun sekä turvallisuusalan ammattilaisena. Meillä työntekijät saavat käyttöönsä hyvät työvälineet sekä koulutuksen työn menestyksekkääseen hoitamiseen.
 
Iloinen työn tekeminen on yksi tärkeistä arvoistamme ja siihen ovat sitoutuneet myös ammattitaitoiset esimiehemme. Omalla työpanoksellaan he sitoutuvat yhdessä kanssasi rakentamaan arvokkaan kesätyökokemuksen, josta hyödyt myös tulevaisuudessa, kohdistuivat ammatilliset haaveesi mille toimialalle hyvänsä.

Työsuhde on ensisijaisesti kesän ajaksi, mutta myös pidempi työsopimus saattaa olla mahdollinen.

Täytä hakulomake huolella ja kerro meille mahdollisimman tarkasti, miten ja milloin olet käytettävissä. Tämä auttaa meitä luomaan mahdollisimman toimivan yhteistyön sinun ja yrityksemme välille. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuprosessin päätyttyä.

Hae mukaan aurinkoiseen jengiimme!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

SOL Kiinteistöpalvelut Oy

SOL Kiinteistöpalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Kiinteistöpalvelut Oy on kiinteistö- ja turvallisuuspalveluihin erikoistunut palveluyritys. Toimimme valtakunnallisesti ja asiakkaitamme ovat sekä julkisen sektorin yhteisöt että yksityiset yritykset. SOL Kiinteistöpalvelu vastaa kiinteistöjen kokonaisylläpidosta, teknisen ylläpidon ja turvallisuuden huomioiden. Kiinteistöjen etähallinnan avulla seuraamme ja optimoimme kiinteistöjen talotekniikkaa, energiaseuranta, liikenteenohjausta, kameravalvontaa ja kiinteistöjen turvallisuutta. Elinkaaripalveluidemme kautta tarjoamme asiantuntemusta rakennuksen eri vaiheisiin uudisrakennuksista haastaviin saneerauskohteisiin.

 

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Logo

SOL Turvapalveluiden kesätyö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!