Turvallisuuspalveluiden kesätyöt

SOLin tavoitteena on tarjota tänä vuonna yhteensä lähes 1000 aurinkoista kesätyöpaikkaa eri työtehtävissä kautta Suomen. Olemme myös mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Palkkaamme kesätyöntekijöitä erilaisiin turvallisuusalan tehtäviin seuraaviin kaupunkeihin:

-Espoo
-Hamina
-Helsinki
-Hämeenlinna
-Hyvinkää
-Kotka
-Kouvola
-Lahti
-Riihimäki
-Tampere
-Tuusula
-Vantaa
 

Työtehtävät koostuvat esim. asiakaspalvelusta, opastamisesta, asiakaskohteessa tapahtuvasta valvonnasta erilaisten turvallisuusteknisten järjestelmien avulla, myymälävartioinnista, järjestyksenvalvonnasta sekä piirivartioinnista/hälytystehtävistä. Tehtävänkuvaan kuuluu myös erilaiset sovitut jatkotoimenpiteet poikkeustilanteissa. Työpäivät ovat mielenkiintoisia sekä aina erilaisia ja niiden aikana pääsee ratkomaan monenlaisia tilanteita. Työtä tehdään yleisesti kaikkina päivinä ja vuorokauden aikoina, työvuorolistan mukaisesti, max 40h/viikko. Joustavuutta toivomme ja toteutamme molemmin puolin.

Huolellisen ja vastuuntuntoisen luonteen lisäksi luemme eduksi:

  • Vartijakortin
  • Järjestyksenvalvojakortin, ei pakollinen
  • Kokemus asiakaspalvelutyöstä
  • Ongelmanratkaisukyvyn
  • B-ajokortin
  • Positiivisen työasenteen – tämä pakollinen
  • Suomen kielen taito

Tärkeintä meille on positiivinen asenne työtä ja asiakkaita kohtaan. Hyvä suomen kielen taito on asiakaspalvelutehtävissä tarpeellinen.
Voimassaoleva vartijakortti on suuri etu. Jos sinulla ei ole valmiina vartijakorttia, on sellainen mahdollista kouluttaa kauttamme.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, jossa on mahdollisuus kehittyä asiakaspalvelun sekä turvallisuusalan ammattilaisena. Meillä työntekijät saavat käyttöönsä hyvät työvälineet sekä koulutuksen työn menestyksekkääseen hoitamiseen.

Palkkaus Vartilointialan TES:n mukainen mahdollisine lisineen.
 
Iloinen työn tekeminen on yksi tärkeistä arvoistamme ja siihen ovat sitoutuneet myös ammattitaitoiset esimiehemme. Omalla työpanoksellaan he sitoutuvat yhdessä kanssasi rakentamaan arvokkaan kesätyökokemuksen, josta hyödyt myös tulevaisuudessa, kohdistuivat ammatilliset haaveesi mille toimialalle hyvänsä.

Työsuhde on ensisijaisesti kesän ajaksi, mutta myös pidempi työsopimus saattaa olla mahdollinen.

Täytä hakulomake huolella ja kerro meille mahdollisimman tarkasti, miten ja milloin olet käytettävissä. Tämä auttaa meitä luomaan mahdollisimman toimivan yhteistyön sinun ja yrityksemme välille. Aloitamme haastattelut helmikuun aikana. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuprosessin päätyttyä.

Hae mukaan aurinkoiseen jengiimme!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

Tarjoamme

  • Lakisääteistä laajempi työterveyshuolto
  • Smartum-etu

SOL Kiinteistöpalvelut / turvallisuuspalvelut

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.
 

SOL Kiinteistöpalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Kiinteistöpalvelut Oy on kiinteistö- ja turvallisuuspalveluihin erikoistunut palveluyritys. Toimimme valtakunnallisesti ja asiakkaitamme ovat sekä julkisen sektorin yhteisöt että yksityiset yritykset.

 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

Logo

Turvallisuuspalveluiden kesätyöt

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!