Solution Consultant, Netvisor

Visma Solutions on osa Visma-konsernia, joka on Euroopan suurin SaaS-yritys. Visma Netvisor on Suomessa markkinoiden johtava taloushallinto-ohjelmisto yrityksille ja tilitoimistoille. Jo yli 30 000 yritystä Suomessa käyttää Netvisoria. Etsimme nyt voimakkaan kasvumme tueksi uutta ratkaisukonsulttia!

Mikä sinua meillä odottaa?

Tavoitteenasi on kasvattaa Netvisorin asiakaskuntaa konsultoivan asiakastyön ja voittavan vertikaalitarjooman kautta. Toimenkuvasi jakautuu tasaisesti näiden kahden tavoitteen ympärille: myyntitiimien rajapintaosaavana luottopakkina toimiminen ja integraatiokumppanisuhteiden kehittäminen.

Vastuullasi on taata integraatiokumppaniohjelman laadukkuus ja laajuus, joka taas mahdollistaa Netvisorin voimakkaan kasvun ja rajapintakilpailuedun myös tulevaisuudessa. Tavoitteena on rakentaa Netvisorin ympärille voittavin vertikaaliekosysteemi.

Hyvin toteutetun vertikaalitarjooman tunnistaa seuraavista elementeistä:

  • Luo liidejä myynnille ja kattaa kaikki toimialat.
  • Jokaiselta toimialalta on integroitu tärkeimmät toimijat.
  • Integraatiot on toteutettu siten, että kaikki oleelliset tiedot siirtyvät reaaliaikaisesti kumppaniohjelmiston ja Netvisorin välillä.
  • Integraatiot on kuvattu vähintään organisaation sisäiseen käyttöön asiantuntijoiden tueksi.

Solution Consultant roolissa toimit Netvisorin myyntitiimin tukena sovittamalla yhteen loppuasiakkaan liiketoimintaprosessit ja Netvisor-ekosysteemin. Etsit sopivimman ISV-ohjelmiston loppuasiakkaalle tarjottavaan ratkaisuun ja sen kautta rakennat voittavan vertikaalitarjonnan. Loppuasiakkaiden tarpeet määrittävät sen, miltä integraatiokumppaniverkostomme tulee näyttää. 

Kartoitat loppuasiakkaiden tarpeet ja esittelet Netvisor-järjestelmää sekä ymmärrät syvällisesti integraatioiden toimintalogiikkaa. Keskustelut niin integraatiokumppaneiden koodareiden kuin pk-yritysten johdon kanssa kuuluvat arkeesi. Vastuullasi on huolehtia siitä, että myyntitiimeillä on ajantasainen osaaminen integraatiokumppaniverkostosta. Neuvottelet ja hoidat myös integraatiokumppanisopimukset keskisuuren potentiaalin omaavien kumppaneiden kanssa.

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla on kyky tunnistaa ja innostaa potentiaalisimmat integraatiokumppanit kaupallistamisprojekteihin kanssamme. Sytyt siis prosessikaavioista, rajapintakuvauksista ja kasvusta! Olet myyntitiimien luottopakki, jolla on kyky ratkaista potentiaalisten asiakkaiden ongelmat Netvisor-ekosysteemin avulla. Ratkaisusi tekevät suomalaisista PK-yrityksistä kilpailukykyisempiä. 

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset 

  • soveltuvaa kokemusta ja koulutustaustaa, kuten KTM/DI
  • ymmärrystä liiketoimintaprosesseista, taloushallinnosta ja talousohjauksesta
  • ymmärrystä tietojärjestelmistä

Mitä tarjoamme sinulle?

Annamme sinulle vastuuta kokonaisuuksista ja vapautta tehdä työtä yhteisen tavoitteen eteen haluamallasi tavalla. Mahdollistamme uuden oppimisen, ammattitaitosi kasvattamisen ja urasi kehittymisen. Olemme tukenasi, jotta saavutat tavoitteesi ja viihdyt työssäsi. Lisäksi tarjoamme motivoivan ja kilpailukykyisen palkan sekä kattavat työsuhde-edut. Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi jo kymmenenä peräkkäisenä vuotena. 

Kerro meille itsestäsi!

Jos sinulla on draivia menestyä yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, lähetä ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi viimeistään 31.5.2022 mennessä.

Toimistomme sijaitsevat Helsingin Triplassa, Lahdessa ja Lappeenrannan keskustassa, mutta tuemme luonnollisesti myös etätyöskentelyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Netvisor Sales & Customer Experience Leader Evamaria Ingves (arkisin klo 11:00-12:00: +358 400 820 251), evamaria.ingves@visma.com.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli 300 huippuasiantuntijaa Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo 1500 asiantuntijaa. 

Visman ohjelmistot ja palvelut sujuvoittavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. 12 500 työntekijää, 1 000 000 asiakasta ja 1,74 mrd. euron liikevaihto vuonna 2020 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki / Villimiehenkatu 10, Lappeenranta
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!