Solution Consultant, Netvisor

Visma Solutions on osa Visma -konsernia, joka on Euroopan suurin SaaS -yritys. Kollegamme siirryttyä talon sisällä uusiin haasteisiin etsimme ratkaisukonsulttia kasvattamaan Netvisorin liiketoimintaa toimialakohtaisten integraatioratkaisujen kautta ja vahvistamaan tiimiämme taloushallinnon osaamisella. 

Visma Netvisor on markkinoiden johtava taloushallinnon ohjelmisto, joka tuo kilpailuetua toimialasta riippumatta 40 000 suomalaiselle yritykselle automatisoimalla taloushallinnon ja palkanlaskennan prosesseja sekä tarjoamalla reaaliaikaisen näkymän yrityksen talouteen. Visma Netvisor on pk-yrityksille suunnattu automatisoitu kokonaisuus, joka on helposti laajennettavissa lisäpalveluilla ja valmiiksi integroiduilla ohjelmistoilla.

Lue lisää Visma Netvisorista >>


Mikä sinua meillä odottaa?

Ratkaisukonsulttina toimit Netvisorin myyntitiimin tukena sovittamalla yhteen loppuasiakkaan liiketoimintaprosessit. Kartoitat loppuasiakkaiden tarpeet ja esittelet heille Netvisorin toiminnallisuuksia. Ymmärrät integraatioiden toimintalogiikkaa ja keskustelut niin integraatiokumppaneiden, koodareiden kuin pk-yritysten johdon kanssa kuuluvat arkeesi.

Toimenkuvasi jakautuu kahden tavoitteen ympärille: yhtäältä toimit myyntitiimien luottopakkina ratkoen heille heränneitä kysymyksiä Netvisorin toiminnallisuuteen liittyen. Toisaalta ratkaiset potentiaalisten asiakkaiden ongelmia liittyen taloushallinnon kysymyksiin sekä integraatioiden toimivuuteen. Vastuullasi on myös huolehtia Netvisoriin integroitujen ohjelmistojen laadukkuudesta ja kehittää suhteita integraatiokumppaneihin.

Laajan ja toimivan ohjelmistokumppaniverkoston tunnistaa seuraavista elementeistä:

  • Verkosto luo liidejä myynnille ja kattaa kaikki toimialat.
  • Jokaiselta toimialalta on integroitu tärkeimmät toimijat.
  • Integraatiot on toteutettu siten, että kaikki oleelliset tiedot siirtyvät reaaliaikaisesti kumppaniohjelmiston ja Netvisorin välillä.

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta ymmärrystä taloushallinnosta, tervettä myyntihenkisyyttä, neuvottelutaitoja ja asiakaslähtöisyyttä. Sinulla on kykyä kuunnella loppuasiakasta ja taitoa tunnistaa sekä ratkaista heidän liiketoimintansa haasteita. 

Lisäksi toivomme sinulta

  • ymmärrystä liiketoimintaprosesseista, taloushallinnosta ja talousohjauksesta
  • näkemystä miten taloushallinnon prosesseja tulisi automatisoida ja sähköistää 
  • kiinnostusta integraatioita ja niiden kehittämistä kohtaan
  • rohkeutta toimia oma-aloitteisesti ja kehittää prosesseja
  • itseohjautuvuutta ja aktiivisuutta verkostoitua eri sidosryhmien kanssa 
  • hyviä vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi 

Haluamme, että viihdyt ja kasvat meillä

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia ja yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii meiltä rohkeutta, ketteryyttä ja uusien asioiden oppimista joka päivä. Asetamme haastavia tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. Tarjoamme sinulle välittömän, lämminhenkisen ja kunnianhimoisen kulttuurin sekä mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä. Haluamme saada sinut loistamaan!

Meillä saat 500 työkaverin viihtyisän ja rennon työyhteisön, modernit työvälineet sekä työn ja vapaa-ajan harmoniaa tukevat työsuhde-edut. Annamme työntekijöillemme vastuuta kokonaisuuksista ja vapautta tehdä työtä yhteisen tavoitteen eteen haluamallaan tavalla. Mahdollistamme uuden oppimisen, ammattitaidon kasvattamisen ja uran kehittymisen. Olemme tukenasi, jotta saavutat tavoitteesi ja viihdyt työssäsi. 

Lue tästä, mitä omat myynnin asiantuntijamme kertovat menestyksen avaimista myyntityössä!

Visma Solutions Oy:lle on myönnetty Hyvän mielen työpaikka® -merkki tunnustuksena sitoutumisesta työntekijöiden mielenterveyden vahvistamiseen. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten ketterään tekemiseen luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. 

Hae nyt ja kerromme mielellämme lisää!

Jos sinulla on draivia menestyä yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, lähetä CV ja hakemuksesi viimeistään 11.8.2024 mennessä oheisen linkin kautta!

Toimistomme sijaitsevat Helsingin Triplassa (Pasila) ja Lappeenrannan keskustassa, mutta tuemme luonnollisesti myös etätyöskentelyä. Tehtävä on vakituinen ja täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tässä tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka ja haarukka on arviolta n. 3200-3800 €/kk riippuen taustastasi ja kokemuksestasi, mutta kuulemme mielellään odotuksistasi. Rekrytointiprosessiin sisältyy kaksi haastattelukierrosta ja soveltuvuusarviointi. 

Lisätietoa tehtävästä antaa Netvisor Sales Leader Jenna Ala-Mononen, jenna.ala-mononen@visma.com (tavoitettavissa 8.-10.7. ja 5.-11.8.)  ja muuna aikana tavoitat rekrytiimimme osoitteesta recruit.solutions@visma.com 
 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutionsin yli 500 huippuasiantuntijaa auttavat asiakkaitamme tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa 1400 asiantuntijaa. www.vismasolutions.com

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. 15 300 työntekijää, 1,7 miljoonaa yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa sekä lähes 2,24 mrd euron liikevaihto (Q4/2023) sitouttavat meidät kehittämään toimivia ratkaisuja huomisen tekijöille. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Villimiehenkatu 10, Lappeenranta / Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki

Logo

Solution Consultant, Netvisor

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!