Sosiaaliohjaajan sijaisuus

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin Kaakkois-Suomen piirin ylläpitämään Mikkelin vastaanottokeskuksen Pieksämäen toimipisteeseen sosiaaliohjaajaa perhevapaan sijaisuuteen 31.3.2024 saakka. 

SPR:n Kaakkois-Suomen piirin Mikkelin vastaanottokeskus tuottaa vastaanottopalveluita Maahanmuuttovirastolle.

Työtehtävät

Vastaanottokeskuksen sosiaaliohjaajana toimit muiden kahden muun sosiaaliohjaajan ja sosiaalityöntekijän kanssa tiiminä, jonka tehtävänä on järjestää vastaanottokeskuksen monista eri kulttuureista tuleville asiakkaille vastaanottolain mukaiset sosiaalipalvelut. Työ sisältää asiakastyötä, palvelutarpeen arviointeja, laajoja asiakokonaisuuksia usein osana moniammatillista tiimiä sekä yhteistyöverkostoa ja yleistä asiakkaidemme auttamista. Sosiaaliohjaaja toimii asiakaskunnan asiakastyön ytimessä.

Työtehtävien laatu on hyvin moninainen. Yhteistyökumppaneina voivat olla muun muassa päivähoidon, koulun, terveydenhuollon ja sosiaalihuollon eri ammattilaiset.

Sosiaalityöntekijän tehtävänä on ylläpitää verkostoja kuntien eri toimijoiden, mm. lastensuojelun, kotoutumispalvelun, opetustoimen ja vammaispalveluiden kanssa. Sinulla on mahdollisuus itse vaikuttaa työtehtäviesi sisältöön ja työaikoihin. Työtehtävä on laaja-alainen sekä monipuolinen. Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.

Työsuhde alkaa kevään aikana sopimuksen mukaan.

Haku alkaa ja päättyy

Etsimämme henkilö

Odotamme sinulta

Edellytämme tehtävään sosiaalihuoltolain ammattihenkilöistä annetun lain (817/15) mukaista sosionomin (amk) pätevyyttä. Pätevän hakijan puuttuessa tehtävää täytettäessä voidaan huomioida sosionomin ammattiin opiskeleva tai sosiaalialalle soveltuvan korkeakoulututkinnon suorittanut henkilö, jolla on riittävät edellytykset ammatissa toimimiseen.

Toivomme sinulta intoa tarttua oma-aloitteisesti työhön, hyviä vuorovaikutustaitoja, aitoa ihmisistä välittämistä sekä alalla tarvittavaa resilienssiä. Kokemus maahanmuuttajatyöstä tai perhepalveluista luetaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Asiakastyöhön soveltuvasta kielitaidosta on myös hyötyä.

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme valitulle henkilölle joustavan työn, jonka sisältöön ja toteuttamiseen pääsee itse vaikuttamaan. Tehtävässä on erinomainen mahdollisuus hankkia kokemusta vastaanottokeskustyöstä monikulttuurisessa toimintaympäristössä. Saat tukea tehtävässäsi esimiesten lisäksi kollegoiltasi ja tarjoamme työnohjausta. Vastaanottojärjestelmässä työskenteleville tarjotaan huomattavan paljon koulutusta.

Työ sisältää näköalapaikan vastaanottokeskustyöhön sekä monikulttuuriseen toimintaympäristöön. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti kello 8–16 välille.

Tehtävän palkka on yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n palkkaryhmän D ja palkkaluokan G24 mukainen tehtäväkohtaisella lisällä, minkä lisäksi työntekijällä on mahdollisuus palveluslisiin. Pidämme henkilöstön hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tukemalla lounasruokailua, mahdollistamalla liikunnan työajalla (1 h/ vko), tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun, työsuhdepyöräedun sekä työterveyshuollon palvelut.

Työ sisältää maltillisesti matkustamista.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikkelin vastaanottokeskuksen johtaja Otto Leppä, p.040 861 3993, otto.leppa(at)recross.fi tai Pieksämäen toimipisteen apulaisjohtaja Anna-Kaisa Oja p.040 860 1210, anna-kaisa.oja(at)redcross.fi.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 2.4.2023, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Logo

Sosiaaliohjaajan sijaisuus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!