Sosiaalityöntekijä, Hämeenkyrön Hybridiyksikkö

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme SPR Hämeenkyrön hybridiyksikön vastaanottotoimintaan sosiaalityöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde voi alkaa heti työsopimuksen solmimisen jälkeen tai sopimuksen mukaan.

Hämeenkyrön Hybridiyksikkö on koti alaikäisille turvapaikanhakijoille ja oleskeluluvan saaneille nuorille sekä työpaikka sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Joukossamme kukkii huumorin lisäksi halu auttaa maailman tuulista Suomeen saapuneita lapsia ja nuoria. Etsimme haasteita pelkäämättömiä, hyvällä sydämellä varustettuja hyviä tyyppejä erinomaiseen työporukkaamme.

Hämeenkyrön Hybridiyksikkö on 2017 perustettu yksin maahan tulleiden alaikäisten turvapaikanhakijoiden ja oleskeluluvan saaneiden nuorten perheryhmäkoti sekä tuetun asumisen ja jälkihuollon yksikkö. Hybridiyksikkö muodostettiin SPR Hämeen Piirin ylläpitämistä erillisistä alaikäisyksiköistä, jotka perustettiin Hämeenkyrön alueelle syyskuussa 2015. Toimintamme on ammattitaitoista ja vakiintunutta mutta kuitenkin jatkuvasti kehittyvää muuttuvien olosuhteiden edessä.

SPR Hämeen piirillä on vastaanottotoimintaa Hämeenkyrön alaikäisyksikön lisäksi Hämeenlinnassa, Lahdessa ja Mänttä-Vilppulassa aikuisille ja perheille. Tampereella toimii yksityismajoitusyksikkö. Vastaanottokeskukset vastaavat majoitustoiminnasta, vastaanotto- ja käyttörahan myöntämisestä, sosiaali- ja terveyspalveluiden ja muun neuvonnan tuottamisesta sekä alueellaan yksityis- ja kuntamajoituksessa asuvien asiakkaiden palveluista.

Työtehtävät

Olet osa Punaisen Ristin arvojen mukaista toimintaa, jossa mm. suunnittelet ja toteutat vastaanottolain mukaisia sosiaalityön palveluita alaikäisille turvapaikanhakijoille ja tilapäistä suojelua saaville. Huolehdit sosiaalipalveluiden asiakasohjauksessa asiakkaiden oikeuksien, velvollisuuksien sekä välttämättömien sosiaalipalveluiden tiedottamisesta, toteutumisesta ja ohjaamisesta. Tuet ja ohjaat asiakasta prosessin kaikissa vaiheissa aina sen päättymiseen asti.

Toimit moniammatillisissa työryhmissä sosiaalipalveluiden edustajana. Osallistut vastaanottotoiminnan sosiaalipalveluiden yhteiseen suunnitteluun ja koko keskuksen toiminnan kehittämiseen. Työ on itsenäistä ja onnistuaksesi työssäsi tarvitset erinomaisia vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja. Itsenäisen työn lisäksi toimitaan työpareina ja erilaisina tiimeinä työtehtävän mukaisesti.

Sosiaalityöntekijän vastuulla on erityisesti haavoittuvassa asemassa olevien asiakkaiden palveluprosessi sekä vastaanottokeskuksen sosiaalipalvelujen koordinointi.

Työ suoritetaan lähtökohtaisesti virka-aikaan. Työtehtävä mahdollistaa myös etätyön tekemisen sovitusti.

Työpaikka on savuton.

Työsuhteen tyyppi: vakituinen
Työsuhde alkaa mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan. 

Hakuaika alkaa:

Etsimämme henkilö

Odotamme sinulta

 Kokemusta maahanmuuttotyöstä/vastaanottotyöstä ja halua perehtyä vastaanottotyön monipuoliseen maailmaan

·Ammattihenkilölain 807/2015 7§ mukaista laillistetun sosiaalityöntekijän pätevyyttä. Pätevien hakijoiden puuttuessa voimme palkata työhön korkeintaan vuodeksi em. lain 12§ pätevyyden omaavan henkilön.

·Voimassa olevan rikosrekisteriotteen lasten kanssa työskentelemiseksi (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)

·Hyvää suomen kielen taitoa.

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Toimipaikka sijaitsee Hämeenkyrössä, osoitteessa Kirkkoahde 4 B.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Esitäthän palkkatoiveesi hakemuksesi yhteydessä.

 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaanottokeskuksen johtaja Risto Piirainen p.040 844 8749 risto.piirainen@redcross.fi

Haastattelun yhteydessä tarkastetaan tutkintotodistukset ja muut tarvittavat todistukset.

 

Punainen Risti, Hämeen piiri

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Sijainti: Rongankatu 11 C 83, 2. krs
Logo

Sosiaalityöntekijä, Hämeenkyrön Hybridiyksikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!