Sosiaalityöntekijä, Jämsän vastaanottokeskus

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme sosiaalityöntekijää Jyväskylän vastaanottokeskukseen, Jämsän toimipisteeseen. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen.  

Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piiri tuottaa vastaanottopalveluita Maahanmuuttovirastolle.  

Työtehtävät

Olet osa Punaisen Ristin arvojen mukaista toimintaa, jossa mm. suunnittelet ja toteutat vastaanottolain mukaisia sosiaalityön palveluita turvapaikanhakijoille ja tilapäistä suojelua saaville asiakkaille. Asiakkaat ovat läpileikkaus koko yhteiskunnan kirjosta ja työtehtävät vaihtelevia sekä monipuolisia. Sosiaalityöntekijä tekee tiivistä yhteistyötä vastaanottokeskuksen sosiaaliohjaajien kanssa sekä ylläpitää verkostoja useiden kaupunkien ja kuntien eri toimijoiden kanssa mm. lastensuojelu, kotouttamispalvelu, opetustoimi, vammaispalvelut jne. Työhön kuuluu asiakkaiden ohjaus prosessien kaikissa vaiheissa. Sosiaalityöntekijän vastuulla on erityisesti haavoittuvassa asemassa olevien asiakkaiden palveluprosessi sekä vastaanottokeskuksen sosiaalipalvelujen koordinointi.

Toimit moniammatillisissa työryhmissä sosiaalipalveluiden edustajana. Työ on itsenäistä ja onnistuaksesi työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja. Itsenäisen työn lisäksi sosiaalityöntekijä toimii työparina ja erilaisissa tiimeissä työtehtävän mukaisesti. 

Tehtävä voidaan täyttää heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Haku alkaa ja päättyy

Etsimämme henkilö

Odotamme sinulta

Edellytämme tehtävään sosiaalihuoltolain ammattihenkilöistä annetun lain (817/15) mukaista sosiaalityöntekijän pätevyyttä. Voimme harkita myös sijaispätevää henkilöä.

Toivomme sinulta intoa tarttua oma-aloitteisesti työhön, hyviä vuorovaikutustaitoja, aitoa ihmisistä välittämistä sekä alalla tarvittavaa resilienssiä. Kokemus maahanmuuttajatyöstä tai perhepalveluista luetaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä.

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme valitulle henkilölle joustavan työn, jonka sisältöön ja suorittamiseen pääsee itse vaikuttamaan. Työ sisältää näköalapaikan vastaanottokeskustyöhön sekä monikulttuuriseen toimintaympäristöön. Työaika on 114h / 3 vko ja sijoittuu pääsääntöisesti virka-aikaan. Tarjoamamme palkka on kilpailukykyinen.

Työssä on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti, olit sitten kokenut konkari tai juuri valmistunut. 

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tarjoamme työnohjausta sekä muuta tarvitsemaasi tukea. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun, työterveyshuollon palvelut, työsuhdepyöräedun sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. 

Toimipaikka sijaitsee Jämsässä ja meillä on käytössä joustava hybridityömalli. Tehtävä sisältää matkustamista Keski-Suomen alueella.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Jämsän vastaanottokeskuksen apulaisjohtaja Katja Talvisalmi, katja.talvisalmi@redcross.fi, p.040 681 0908.

Kaikki hakemukset tulee lähettää sähköisesti järjestelmän kautta. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 8.10.2023. Palkkaamme tehtävään työntekijän heti sopivan henkilön löytyessä. 

Valitun henkilön tulee esittää rikosrekisteriote. Lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002 rikostaustan selvittämislaki), tarkoituksena on suojella alaikäisten henkilökohtaista koskemattomuutta ja edistää heidän henkilökohtaista turvallisuuttaan.

Punainen Risti, Länsi-Suomen piiri

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Logo

Sosiaalityöntekijä, Jämsän vastaanottokeskus

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!