Sosiaalityöntekijä Mikkeli, Savonlinna tai Pieksämäki

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin Kaakkois-Suomen piirin ylläpitämään Mikkelin vastaanottokeskukseen sosiaalityöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toimipaikka voi sijaita Mikkelin vastaanottokeskuksen eri toimipisteissä (Mikkeli, Savonlinna tai Pieksämäki).

SPR:n Kaakkois-Suomen piirin Mikkelin vastaanottokeskus tuottaa vastaanottopalveluita Maahanmuuttovirastolle. Asiakkaanamme on merkittävä määrä yksityismajoittujia ja keskuksessa on asiakkaina paljon lapsiperheitä sekä erityisen haavoittuvassa asemassa olevia.

Työtehtävät

Vastaanottokeskuksen sosiaalityöntekijänä toimit sosiaaliohjaajien kanssa tiiminä, jonka tehtävänä on järjestää vastaanottokeskuksen asiakkaille vastaanottolain mukaiset sosiaalipalvelut. Työ sisältää asiakastyötä, palvelutarpeen arviointeja, asiakassuunnitelmien tekemistä ja laajoja asiakokonaisuuksia usein osana moniammatillista tiimiä sekä yhteistyöverkostoa mm. kuntien sosiaalihuollon ja opetustoimen kanssa. Sosiaalityöntekijä vastaa erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden palveluprosessista. Sinulla on mahdollisuus itse vaikuttaa työtehtäviesi sisältöön ja työaikoihin. Työtehtävä on laaja-alainen sekä monipuolinen. Työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.

Haku alkaa ja päättyy

Etsimämme henkilö

Odotamme sinulta

Edellytämme tehtävään sosiaalihuoltolain ammattihenkilöistä annetun lain (817/15) mukaista sosiaalityöntekijän pätevyyttä. Otamme huomioon myös hakijat, joilla oikeus toimia tilapäisesti sosiaalityöntekijänä saman lain 12§ nojalla.

Toivomme sinulta intoa tarttua oma-aloitteisesti työhön, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä moniammatilliseen työhön sekä alalla tarvittavaa resilienssiä. Kokemus vastaanottotyöstä tai työstä monikulttuurisen asiakaskunnan kanssa luetaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Asiakastyöhön soveltuvasta kielitaidosta on myös hyötyä, tällä hetkellä erityisesti ukrainan ja venäjän kielestä.

 Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista.

Tarjoamme sinulle

Tehtävässä on erinomainen mahdollisuus hankkia kokemusta maahanmuuttajien ja muiden kulttuurien parissa tehtävään sosiaalityöhön sekä palveluiden kehittämiseen vaativalla tehtäväkentällä.

Tehtävän palkkaus noudattaa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tehtävän palkkaus vastaa lastensuojelun sosiaalityöntekijän alueellista palkkausta. Pidämme henkilöstön hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tukemalla lounasruokailua ja tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut.

Toimipaikka voi sijaita Mikkelin vastaanottokeskuksen eri toimipisteissä (Mikkeli, Savonlinna tai Pieksämäki). Työ sisältää maltillisesti matkustamista.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikkelin vastaanottokeskuksen johtaja Otto Leppä, p.040 861 3993, otto.leppa(at)recross.fi tai Pieksämäen toimipisteen apulaisjohtaja Anna-Kaisa Oja p.040 860 1210, anna-kaisa.oja(at)redcross.fi.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!