Sosiaalityöntekijä

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin Satakunnan piirin ylläpitämään Porin vastaanottokeskukseen sosiaalityöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työtehtävät

Sosiaalityöntekijän tehtävänä on vastata yhdessä toisen sosiaalityöntekijän sekä sosiaaliohjausta tekevien kanssa Porin vastaanottokeskuksen asiakkaiden, kansainvälistä suojelua hakevien tai tilapäistä suojelua saavien sosiaalipalveluista sekä asiakkaisiin liittyvästä viranomaisyhteistyöstä. Sosiaalityöntekijä keskittyy erityistä tukea tarvitsevien palvelutarpeiden arviointiin. Työnkuvaan sisältyy muun muassa sosiaalityötä, asiakkaiden neuvontaa, ohjausta ja psykososiaalista tukea.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Haku alkaa ja päättyy

Etsimämme henkilö

Odotamme sinulta

Edellytämme hakijalta sosiaalityöntekijän tutkintoa ja Valviran myöntämää ammatinharjoittamisoikeutta. Eduksi katsotaan lastensuojelutyö, aikuissosiaalityö ja maahanmuuttajasosiaalityön työkokemus. Edellytämme vähintään suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito luetaan eduksi. Odotamme työntekijältä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä valmiuksia moniammatilliseen työryhmätyöskentelyyn. Kyky sietää muutoksia ja epävarmuutta on eduksi työssä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tukemalla lounasruokailua ja tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut. 

Toimipaikka sijaitsee Porissa, mutta asiakkaita on koko Satakunnan alueella. Etätyön tekeminen on mahdollista. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa sosiaalityöntekijä Susanna Nordlund p. 040 6756245 (susanna.nordlund@vokki.fi) tai johtaja Niina Mitikka p. 040 7784897 (niina.mitikka@redcross.fi) pe 16.9. klo 9 - 12.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 25.9.2022 hakemuslinkin kautta. 

Tarjoamme

Tarjoamme työntekijälle mahdollisuuden päästä osaksi mukavaa ja moniammatillista työyhteisöä, hyvän perehdytyksen, runsaasti koulutusta, työnohjausta, kattavat työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuuriedut.

Punainen Risti, Satakunnan piiri

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Puhelin: 040 1680521
Sijainti: Pohjoispuisto 2
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!