Sosionomi

Haluaisitko unelmien työpaikan moniammatillisessa tiimissä? Täydennämme huippuosaajista koostuvaa Hyvinkään Medifamilian tiimiämme ja etsimme sosionomia  – olet lämpimästi tervetullut meille! 

 
Hyvinkään Sveitsissä Sinua odottaa monipuolinen työnkuva moniammatillisessa tiimissä. Palvelutarjontaamme kuuluvat aikuisten tules- ja ikku kuntoutuskurssit, sekä harkinnanvarainen yksilökuntoutus niin aikuisille kuin lapsillekin. Ryhmämuotoiset kuntoutuskurssit toteutetaan ammattilaistemme vahvaa osaamista hyödyntäen ja moniammatillinen tiimimme työskentelee yhdessä jokaista asiakasta varten. Moniammatillisessa tiimissä työskentely on palkitsevaa ja mahdollistaa jatkuvan oppimisen toinen toisiltamme. Hyvinkään tiimissä työskentelee fysioterapeutteja, sairaanhoitajia, kuntoutuksen ohjaaja, psykologi ja erikoislääkäri.


Joustava työnantaja

Meille on tärkeää, että löydämme elämäntilanteeseesi sopivan ratkaisun. Siksi voit työllistyä kokoaikaiseen ja vakituiseen työsopimussuhteeseen kuukausipalkalla tai vaihtoehtoisesti myös osa-aikainen työ on mahdollinen.

Medifamilia Oy on vuonna 2006 perustettu yritys, joka tuottaa valtakunnallisesti Kelan kuntoutuspalveluja kaiken ikäisille. Medifamilia on osa Coronariaa. Pääset osaksi osaavaa, innostavaa, moniammatillista tiimiä ja yli tuhannen terapeutin valtakunnallista verkostoa, joka kehittää aktiivisesti kuntoutuspalveluitamme. 

 
Haluamme, että onnistut työssäsi ja tarjoamme sinulle: 

 • Kattavan perehdytyksen, säännöllisen työnohjauksen sekä mentorimahdollisuuden.  
 • Kuukausipalkan ja joustavan työajan.
 • Laajennetun työterveyshuollon lisäksi monipuoliset ja laadukkaat työsuhde-edut, joiden sisältöihin pääset itse vaikuttamaan. Voit valita usean sadan euron arvoisen etuuspaketin eri vaihtoehdoista. Tämän lisäksi meillä on tarjolla monipuolisesti henkilöstöalennuksia.
 • Työsuhdepolkupyöräetuuden tuoman mahdollisuuden valitsemasi upouuden polkupyörän hankkimiseen työnantajan tukemana. Pyörä on käytettävissä niin työ- kuin vapaa-ajallakin. 
 • Vuosittaisen koulutusbudjetin, kattavat sisäiset koulutukset sekä Suomen laajimman kuntoutusalan koulutuskalenterin. Kuntoutuksen Akatemia on rakennettu yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Sinä pääset mukaan koulutusohjelmaamme tai jopa kouluttamaan, niin halutessasi.  
 • Lomakertymät ja muut työsuhteen ehdot yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. 
 • Työtehtävän suomalaisessa vakavaraisessa yrityksessä, jossa on avoin ja keskusteleva kulttuuri. Meillä on matala hierarkia ja vaikka jokainen on oman työnsä paras asiantuntija, työssä onnistutaan yhdessä.  


Tehtävässä onnistuminen edellyttää:  

 • Sosionomin tutkintoa sekä Valviran laillistusta.
 • Riittäviä it-taitoja, jotta kirjalliset tehtävät sujuvat jouhevasti. Käytössämme on helppokäyttöinen asiakastietojärjestelmä, jonka käyttöön perehdytämme.
 • Reipasta ja joustavaa työotetta sekä positiivista asennetta.
 • Tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa, sillä asiakkaidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. 

 

Haluatko laittaa osaamisesi likoon asiakkaidemme parhaaksi? Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan työpaikkojen rekrytointisivuston kautta: https://ats.talentadore.com/apply/sosionomi/DoJBrZ


Huomioithan, että tehtävään valitun alle 18-vuotiaiden kanssa työskentelevän tulee esittää korkeintaan 3 kk vanha rikostaustaote.

Lisätietoja tehtävästä palvelupäällikkö Katja Irmola p. 040 778 6616, katja.irmola@coronaria.fi

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Sijainti: Härkävehmaankatu 4, Hyvinkää
Logo

Sosionomi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!