Sote-asiakkuuspäällikkö

Haemme nyt Sansialle 

SOTE-ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

Pääasialliset työtehtävät 

Vastaat sote-asiakassuhteiden kehittymisestä, asiakastyytyväisyydestä, sopimusmyyntien kehittymisestä sekä uusasiakashankinnasta yhdessä asiakkuusjohtajan kanssa. Toimit hyvinvointialueiden sekä muiden Sansian sosiaali- ja terveysalan omistaja-asiakkaiden ensisijaisena yhteyshenkilönä, ja autat löytämään ratkaisuja heidän tarpeisiinsa. Työskentelet osana asiakkuuksien ja viestinnän tiimiä. Raportoit asiakkuusjohtajalle.

Mitä odotamme sinulta? 

Sinulla on kokemusta B2B-myyntityöstä, asiakkuuksien hoidosta, ylläpidosta ja kehittämisestä. Olet tottunut ongelmanratkaisija ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Tunnet julkisen sektorin sote-organisaatioiden toimintaa, ja ymmärrät niiden haasteita. Aktiivinen yhteistyö kollegoiden ja asiakkaiden kanssa sujuu sinulta luontevasti. Sinulla on hyvä suomen kielen suullinen sekä kirjallinen taito, ja olet kokenut esiintyjä. Hallitset työssäsi suuria kokonaisuuksia, ja työskentelet aktiivisesti toimintaa kehittäen. Tietotekniset valmiutesi ovat hyvät ja omaksut nopeasti uusia tietojärjestelmiä.

Eduksi luetaan kokemus julkisista hankinnoista sekä työskentelystä sote-alan organisaatiossa.

Tehtävä vaatii valmiutta matkustaa eri puolilla Suomea sijaitsevien Sansian omistaja-asiakkaiden luokse sekä mahdollisuuden oman auton käyttöön.

Koulutuksena sinulla on korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus.

Työsuhteen tiedot 

Tarjoamme sinulle haastavan ja vastuullisen työn, nykyaikaiset ja kehittyvät tietojärjestelmät, joustavan etätyömahdollisuuden sekä hyvät työsuhde-edut. Työsuhde-etuihin kuuluvat muun muassa liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, työsuhdepyöräetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä liukuva työaika. Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Noudatamme Avaintyönantajat Avainta ry:n työehtosopimusta.

Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoivomuksen. Hae paikkaa pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa. 

Haluaisitko kuulla lisää sote-asiakkuuspäällikön työtehtävästä? 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä asiakkuusjohtaja Juha Luukkoselta sähköpostitse tai (juha.luukkonen@sansia.fi) tai puhelimitse 044 718 2902, puhelintiedustelut ma 30.10. klo 14–16, ti 14.11. klo 14–16, ke 15.11. klo 14–16 ja to 16.11. klo 14–16.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Sansia

Sansia on vuonna 2011 perustettu julkisomisteinen palveluyhtiö. Syyskuun 2018 puoliväliin saakka meidät tunnettiin IS-Hankinnan nimellä. Asiakkaitamme ovat omistajamme: 144 julkisyhteisöä eri puolilta Suomea.

Tarjoamme asiakkaillemme hankinta- ja sopimushallinnan palvelut, hankintakoulutukset sekä kanavat sähköiseen tilaamiseen. Asiakas saa meiltä myös tukea oman hankintatoimintansa järjestämiseen. Toukokuussa 2018 laajensimme palveluvalikoimaamme, kun ryhdyimme tuottamaan henkilöliikenteen palveluja.

Tavoitteemme on tehdä hankkiminen asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi, jotta he voivat keskittyä omiin ydintoimintoihinsa. Toimintatapamme on tehokas ja asiakaslähtöinen: pystymme yhdistämään useiden asiakkaiden hankintavolyymeja, mutta toteutamme myös yhden asiakkaan tarpeisiin vastaavia erillishankintoja. Vahva markkina-asemamme takaa edulliset hinnat ja hyvät sopimusehdot.

Puhelin: 017 218 900
Sähköposti: rekry@sansia.fi
Sijainti: Puutarhakatu 6, Kuopio
Logo

Sote-asiakkuuspäällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!