Sote-palveluhankintojen tiimi

Tuomi Logistiikka kuuluu Suomen suurimpien hankintayksikköjen joukkoon. Toteuttamillamme julkisilla hankinnoilla on merkittävä yhteiskunnallinen vaikutus omistaja-asiakkaillemme; sopimusten vuosittainen arvo on noin miljardi euroa. Pääset tutustumaan hankintapalveluihimme täältä. Hankintapalvelumme on jaettu terveydenhuollon-, teknisten- sekä palveluhankintojen kokonaisuuksista vastaaviin tiimeihin.. Hankinnoissamme on luotu urapolku ja kanssamme pääsee kasvamaan jokaisessa roolissa. Hankintojen vaativuus sekä sopimushallinnan kokonaisuudet siis kasvavat roolista toiseen.

Hyvinvointialueen saapuessa olemme kaikki uuden edessä ja etsimme nyt useita asiantuntijoita uuteen sote-palveluhankintojen tiimiimme. Tahdotko olla mukana viitoittamassa suuntaa tulevaisuudelle ja vaikuttamassa hyvinvointialueen toimintaan oman työsi kautta? Jos vastasit kyllä, mikä tehtävistä kutsuu sinua?

Kilpailutusasiantuntijana olet tuoreempi, mutta sitäkin innokkaampi osaaja. Sinulta löytyy korkeakoulututkinto ja olet työskennellyt asiantuntija/toimistotehtävissä. Työuraltasi löytyy liitoskohtia sote-alaan joko alan tehtävistä, tai muuta kautta. Julkiset hankinnat ovat erityinen kiinnostuksen kohteesi ja näet itsesi urapolulla niiden parissa.

Hankinta-asiantuntijana olet työskennellyt jo jonkin aikaa julkisten hankintojen parissa, tehden soteen liittyviä hankintoja. Näitä voivat esimerkiksi olla sosiaali- ja terveydenhuollon palveluhankinnat. Olet ollut mukana hankintaprosessin kaikissa vaiheissa ja kykenet edistämään hankintaprojekteja läpi itsenäisesti aloituspalaverista sopimusten käyttöönottoon. Haluat tulevaisuudessakin kasvaa entistä osaavammaksi asiantuntijaksi julkisten hankintojen saralla.

Hankintavastaavana olet julkisten hankintojen vahva asiantuntija. Kokemuksesi on karttunut sote-puolen hankinnoista, esimerkiksi sosiaali- ja terveydenhuollon palveluhankintojen puolelta ja sinulta löytyy mahdollisesti myös alan verkostoa. Sinulta löytyy kokemusta sekä kilpailutusten toteutuksesta että sopimuskauden aikaisesta yhteistyöstä ja sopimushallinnasta. Edistät aktiivisesti hankintojen vaikuttavuuden kasvua ja kokeilet mielelläsi uusia tapoja toteuttaa julkisia hankintoja. Ne motivoivatkin sinua sinua vuodesta toiseen ja palat halusta jatkaa asiantuntijuutesi kasvattamista.

Tätä tiimiä luotsaamaan etsimme myös hankintapäällikköä! Kokemuksesi on sote-puolelta ja omaat laajat yhteistyöverkostot. Sinulla on kokemusta julkisista hankinnoista ja asiakastarpeista. Tahdot rakentaa yhteistyön siltoja sekä uusia toimintatapoja Tuomen asiantuntijoiden sekä uuden, tulevan hyvinvointialueen kanssa.  Esihenkilön työ sekä valmentava johtaminen motivoivat sinua ja tahdot onnistua yhdessä tiimisi kanssa!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Etsimämme henkilö

Julkisten hankintojen tehtävissä menestyy ennen kaikkea henkilö, kenelle työn merkityksellisyys ja yhteiskunnallinen vaikuttavuus ovat arjen tärkeitä arvovalintoja, eivät sananhelinää. Jaettu huumori sekä rento tekemisen meininki eivät poissulje rautaista asiantuntijuutta – itseasiassa uskomme, että ne ovat voittava resepti.

Hankintojen asiantuntijana erinomaisen paineensietokykysi, sekä projektiosaamisesi ansiosta pystyt työstämään useita asioita samanaikaisesti. Viihdyt työssä, jossa pääset sukeltamaan syvälle julkisten hankintojen maailmaan ja osaat motivoida kanssasi työskenteleviä tahoja asiantuntevasti kohti yhteisiä tavoitteita, aktiivisesti viestien. Asiakaslähtöistä toimintatapaasi tukevat vahvat vuorovaikutus- sekä neuvottelutaitosi ja ymmärrät hyvän asiakaskokemuksen tärkeyden. Hankinnoissa edistetään kilpailutuksia hyvällä sykkeellä, mutta ei otsa rypyssä. Oletkin tottunut toimimaan itseohjautuvasti ja joustavasti, mutta osaat silti vetää tarvittaessa työkaveria hihasta, sekä muokata toimintaasi uuteen oikeuskäytäntöön perustuen.

Hankintojen esihenkilönä ihmisten johtaminen rennolla meiningillä on sinulle luontaista, huumori kukkii arjessa ja keskustelijana olet uusille ideoille avoin. Sinua motivoi tiimisi onnistumiset ja haluat olla läsnä tiimisi työarjessa. Uskallat kokeilla uutta ja rohkaiset myös tiimiäsi uusiin toimintatapoihin. Luovit asiakasrajapinnassa haastavienkin tilanteiden läpi maltilla, olet kiinnostunut verkostoitumaan ja osallistumaan julkisten hankintojen tapahtumiin tai oppilaitosyhteistyöhön. Vaikka yksityisen puolen hankinnan prosessien tuntemus ja liiketoimintaymmärrys on yleisesti hyödyksi, tässä kohtaa etsimme henkilöä erityisesti julkisten sote-palveluhankintojen puolelta.

Oli taustasi mikä tahansa, perehdytämme tehtävään valitut henkilöt kattavasti julkisten hankintojen prosessin erityispiirteisiin sekä Tuomen tapaan toimia. Kykenetkin omaksumaan nopeasti uutta tietoa ja soveltamaan sitä käytäntöön ratkaisukeskeisesti.

Haluatko tietää lisää hankintojen tehtävistä? Tutustu asiantuntijamme Tainan uratarinaan täältä.

Työsuhde-edut

  • Tulospalkkio
  • Tavaksi vapaalla ry
  • Liikunta- ja kulttuurietu
  • Työmatkaetu
  • Lounasetu
  • Tampereen kaupunkikonsernin vakuutuskassa

Meillä pääset työskentelemään jatkuvaan kehittymiseen tähtäävässä hankintaorganisaatiossa tehtävässä, jossa vuosienkin jälkeen pääset kehittymään ja oppimaan uutta. Olemme mm. kehittäneet hankintapäällikköpalvelun asiakkaillemme. Rento ja asiantunteva työyhteisömme odottaa sinua! Henkilöstöömme sekä uratarinoihimme voit tutustua tarkemmin urasivultamme.

Meille on tärkeää, että jokainen uusi tuomilainen tunnistaa itsensä arvoistamme.   Pääset tutustumaan niihin täältä:

Tuomi Logistiikka

Tuomi Logistiikka on julkisomisteinen, in-house asemassa julkisella sektorilla toimiva pirkanmaalainen hankinta- ja logistiikkayhtiö. Muodostamme strategisia ja kestäviä kumppanuuksia sekä tuotamme taloudellista vaikuttavuutta asiakkaillemme hankinnan ja logistiikan asiantuntijuudella. Tuomi Logistiikalla työskentelee lähes 300 henkilöä ja liikevaihtomme on 119 M€. Laaja yhteistyöverkosto ja alati muuttuva toimintaympäristö haastavat meidät kehittämään osaamistamme jatkuvasti. Tutustu meihin osoitteessa tuomilogistiikka.fi!

Ota yhteyttä:

Sijainti: Särkijärvenkatu 1, Tampere

Alkoiko kiinnostus julkisia hankintoja kohtaan versoa? Hienoa! Siinä tapauksessa lähetä meille hakemus ja CV palkkatoiveineen 31.10.2020 mennessä hakulomakkeen kautta. Kerrothan meille hakemuksessasi, millainen tehtävä sinua kiinnostaisi ja miten kokemuksesi tukisi sinua siinä.

Lisätietoja antaa hankintajohtajamme Jaakko Uitti numerosta 050 414 7394. Parhaiten tavoitat hänet to 7.10. klo 15-16:00, ti 12.10. klo 15-16:00, ti 26.10. klo 15-16:00 ja pe 29.10. klo 15-16:00. Kysymyksiä tehtävänkuvasta voit laittaa myös sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@tuomilogistiikka.fi.

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!