Sovellusarkkitehti

Haemme sovellusarkkitehtiä kehittämään pilvipohjaisia digitaalisia palveluitamme, joita käyttävät niin asiakkaamme kuin myös oma liiketoimintamme.

Sovellusarkkitehtina vastaat liiketoimintahankkeidemme IT-arkkitehtuurista Azure-ympäristössä. Työtehtäväsi painottuvat järjestelmäarkkitehtuurien suunnitteluun mm. extranettiimme liittyen, ulkopuolisten toimittajien työn ohjaamiseen sekä liiketoiminnan kanssa keskusteluun.

Digitaaliset palvelumme perustuvat mikropalveluarkkitehtuuriin sekä pilviteknologioihin. Työmenetelminä käytämme hankekohtaisesti ketteriä tai perinteisimpiä projektimalleja.

Tehtävässä pääset laajentamaan osaamistasi kokonaisarkkitehtuurien suunnittelun saralla sekä näkemään palveluiden rakentamisen koko elinkaaren aina esimerkiksi kilpailutusvaiheesta toteutukseen asti. Pääset toimimaan myös joustavasti erilaisissa vaikuttaja- ja kehitysrooleissa sidosryhmien kanssa sekä asiantuntijana PHOENIX-konsernin IT-arkkitehtiyhteisössä.

Taustaltasi voit olla kokenut arkkitehti tai ohjelmistokehittäjä, ja omaat vankan kokemuksen pilvialustoista.

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta sovellusten kehittämisestä pilviympäristössä (esim. Azure, C#, Javascript, SQL, REST)
  • Ymmärrystä sovellus- ja kokonaisarkkitehtuurista, niiden periaatteista sekä suunnittelusta
  • Kokemusta integraatioista ja mikropalveluista
  • Halua tukea ja mentoroida muita sekä varmistaa kehittämisen laatu
  • Sujuvaa kirjallista- sekä suullista viestintätaitoa niin suomeksi kuin englanniksi

Tehtävässä eduksi on lisäksi:

  • Kiinnostus hands-on -tekemiseen (esimerkiksi käyttövaltuuksien konfigurointi sovellustoimittajien kanssa sekä integraatioarkkitehtuureihin liittyvä kevyt toteutustyö)
  • MS Azuren, API-arkkitehtuurin, Kubernetes & Docker -ratkaisuiden sekä AI-ratkaisuiden tuntemus
  • Kokemus liiketoimintaprosessien suunnittelusta ja mallinnuksesta

Persoonana olet vahva tiimipelaaja ja teet mielelläsi yhteistyötä niin sisäisten kuin myös ulkoisten sidosryhmien kanssa. Toimikenttämme on laaja, joten meillä pääset työskentelemään hyvin itseohjautuvasti. Tarjoamme sinulle laajat mahdollisuudet kouluttautua ja kehittää osaamistasi IT-arkkitehtuurin eri osa-alueille. Toivommekin, että seuraat mielelläsi teknologian kehittymistä, haluat pysyä mukana kehityksessä sekä hyödynnät sitä työssäsi.

Kiinnostuitko? Tule mukaan tekemään yhteiskunnan kannalta tärkeää työtä huoltovarmuuskriittisessä ympäristössä. Työ antaa erinomaisen tilaisuuden tutustua terveyden ja hyvinvointialan toimijan IT-palveluihin Euroopan laajuisessa ympäristössä. Tulet olemaan osa dynaamista ja osaavaa IT-tiimiä, jossa tehdään työtä kirjaimellisesti tarmolla, taidolla ja sydämellä.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Northstar Talentin kanssa, joten lisätietojen tiimoilta voit olla yhteydessä Northstarin Lassi Jyrinsaloon (+35840 7628992). Hakuaika päättyy 9.6.2024, joten jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi pikimmiten.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Tamro

Tamron tehtävänä on toimittaa terveyttä. Lähes 60 % Suomessa tarvittavista lääkkeistä kulkee kauttamme sairaaloihin, apteekkeihin ja vähittäiskauppoihin. Lääke- ja terveystuotejakelun lisäksi tarjoamme datapohjaisia palveluja, myynnin ja markkinoinnin palveluja sekä kotihoidon digitaalisia hoivaratkaisuja. Lääkehuoltoa ja suomalaista hyvinvointia olemme kehittäneet osana terveydenhuollon verkostoa vuodesta 1895 lähtien.

Tamro Oyj:n liikevaihto on 1,6 miljardia euroa, ja liikevaihdossa mitattuna olemme Suomen 45. suurin yritys. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla ja Tampereella. Meillä työskentelee tarmolla ja sydämellä noin 470 ammattilaista. Tamro kuuluu PHOENIX-konserniin​, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja. PHOENIX-konsernin Data & Analytics -osaamiskeskus toimii Suomessa Tamron yhteydessä.

Puhelin: 020 445 11
Sijainti: Tamrotalo, Rajatorpantie 41 B 01640 Vantaa
Logo

Sovellusarkkitehti

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!