Sovellusasiantuntija

 

Tehtävänkuvaus

Haemme Sarastia Oy:n valtakunnalliseen asiakaspalveluyksikköön sovellusasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde kestää vuoden 2022 loppuun asti. Työsuhteessa voi olla mahdollisuus jatkoon. Sarastiassa työskentelemme joustavasti ympäri Suomea, joten töitä voit tehdä missä tahansa Sarastian toimipisteessä tai kokonaan etänä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana! 

Työtehtäviisi kuuluu 

Sovellusasiantuntijana työskentelet Efecte- järjestelmän pääkäyttäjätehtävissä. Työ sisältää pääasiassa sähköisen palvelupyyntöjärjestelmän Efecten sekä siihen liittyvien asiakasorganisaatioidemme asiointiportaalien ylläpitotehtäviä.

Toivomme sinulta 

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta erilaisten järjestelmien ja teknisten ympäristöjen ylläpitotehtävistä mm. ADUC osaaminen ja kokemus eri tiketöinti- /palvelupyyntöjärjestelmistä luetaan eduksi. Sinulta löytyy erinomainen asiakaspalveluasenne sekä kyky toimia paineen alla ilman, että asiakaspalvelun laatu kärsii. Toivomme sinulta myös hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia tiimissä, myös etäyhteyksien avulla. Työskentelyotteesi on itseohjautuva ja tarkka, sekä teet työsi vastuullisesti ja innostut uuden oppimisesta. Edellytämme sinulta hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä toimia useissa tietojärjestelmissä yhtäaikaisesti. Eduksi katsomme hyvän ruotsin- ja englannin kielen taidon.

Tarjoamme sinulle 

Tarjoamme sinulle energisen, aktiivisesti toimintatapoja kehittävän työympäristön, innostavan ja vastuullisen työtehtävän kasvavassa organisaatiossamme. Pääset osaksi ammattitaitoista ja energistä työyhteisöä, jossa työtä tehdään yhdessä ja hyvällä fiiliksellä. Käyttöösi saat kehittyvät järjestelmät, jotka mahdollistavat myös etätyöskentelyn.

Sarastiassa asiakas on kaiken keskiössä ja töitä tehdään hyvällä yhteishengellä asiakkaiden tarpeiden täyttämiseksi. Haasteet ratkaistaan yhdessä toinen toisia auttaen.  

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Tiimiesimies Paloposki Satu p. 050 346 9808 ke 11.5. klo 14-16, ti 17.5. klo 9-11 tai  satu.paloposki@sarastia.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 22.5.2022 mennessä

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: määräaikainen

Tarjoamme

  • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • Kattava työterveyshuolto
  • Joustava etätyö
  • Liukuva työaika
  • Lounasetu
  • Virkistysetu (Liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu)

Sarastia

Me sarastialaiset haluamme auttaa suomalaisen julkisen sektorin toimijoita siirtymään digitaalisten palveluiden aikaan turvallisesti ja asiantuntevasti. Näytämme itse suuntaa ja kerromme, millaisia etuja muutoksella voidaan saavuttaa. Mahdollistamme tiedolla johtamisen, lisäämme läpinäkyvyyttä ja edistämme osallistumista.

Teemme töitä asiakkaittemme eteen 18 maakunnan alueella ja lähes 900 ammattilaisen voimin. Vakaa, menestynyt ja voimakkaasti kasvanut yrityksemme tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja kehittymisen mahdollisuuksia sekä kokeneille ammattilaisille että työuransa ensiaskeleita ottaville.

Tarjoamme työntekijöillemme joustavat työskentelyolosuhteet sekä hyvät etätyömahdollisuudet omien toiveiden pohjalta. Valtakunnallinen toimintamme mahdollistaa työskentelyn usealla eri paikkakunnalla Suomessa. Sarastia-konserniin kuuluvat myös tytäryritykset Sarastia Rekry Oy, Suomen Kuntaperintä Oy ja Onvire Oy.

Rekrytointiprosessiimme kuuluu aina soveltuvuusarviointi tai kykytestaus.

Puhelin: 020 6399 400
Sijainti: Toinen Linja 14, Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!