SOVELLUSKONSULTTI, Mepco

Accountor HR Solutions Oy
Vakituinen
Hae tähän työpaikkaan

Hakuaika alkaa:

Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on noin 2300 ammattilaista 6 maassa. Yhtiön toiminta-ajatuksena on auttaa asiakkaitaan hyödyntämään modernin teknologian ja digitalisoinnin tarjoamia mahdollisuuksia jokapäiväisessä tekemisessään. Yhtiön pääkonttori on Espoossa. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa ja Ukrainassa. Accountor-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 238 M€.

Me Accountor HR Solutionsilla tarjoamme ohjelmistoratkaisuja palkanlaskennan, työajanhallinnan ja HR:n tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat etenkin suuret ja keskisuuret kotimaiset yritykset. Ohjelmistoillamme Mepco, TyövuoroVelho, TuntiVelho ja MaraPlan hoidetaan yli 500.000 suomalaisen palkansaajan työsuhteen elinkaareen liittyviä asioita. Olemme siis alallamme johtava toimija ja laadukkaalla palvelulla on suuri merkitys monen suomalaisen työntekijän sujuvan arjen kannalta.

Lue meistä lisää: www.accountor.com

 

 

Sykkiikö sydämesi Mepcolle ja asiakaslähtöisten järjestelmien parissa työskentelylle?

Jos kyllä, niin tule meille Pääkaupunkiseudulle tai Tampereelle toteuttamaan korkealaatuista työtä järjestelmien, projektien ja asiakkaiden parissa!

SOVELLUSKONSULTTI, Mepco

Mistä on kyse? Sovelluskonsulttinamme vastaat Mepco-tuotteiden projektinveto- ja koulutustehtävistä monipuolisissa asiakasprojekteissamme. Työskentelet asiakasrajapinnassa tuotteiden käyttöönotto- ja kehitysprojekteissa ja tehtäväsi on varmistaa asiakkaan onnistunut käyttökokemus Mepcon parissa. Työnkuvasi koostuu niin isoista kuin pienistäkin projekteista ja sisältää myös olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpitoa ja hallintaa. Sinulla on vahva ja aito kiinnostus järjestelmiin sekä laadukkaaseen palveluun ja se näkyy motivaatiossasi sekä innokkuudessasi projektinveto- ja koulutustyössä. Tehtävä sisältää jonkin verran matkustamista kotimaassa.

Mitä odotamme sinulta? Odotamme, että sinulla löytyy jo osaamista ja kokemusta Mepco-tuotteista ja olet toiminut esimerkiksi Mepcon pääkäyttäjänä/palkanlaskijana tai työskennellyt Mepco-käyttöönotoissa.

Mahdollisesta tilitoimistokokemuksesta on myös etua tehtävässä onnistumisessa. Nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä ja sinulla on kyky kouluttaa ja valmentaa asiakasta järjestelmiemme käyttöön. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja omaat aktiivisen ja asiakaslähtöisen asenteen.

Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja palvelualtis ja pyrit ratkaisemaan haasteet yhteistyökykyisesti asiat loppuun asti saattaen. Olemme kiinnostuneet kuulemaan avoimesti taustastasi, joten esittele meille osaamisesi matalalla kynnyksellä, vaikka et kaikilta osin täyttäisikään toiveitamme.

Millaista meillä sitten on työskennellä? Kulttuurimme on avoin ja mutkaton, meillä on rehellinen tekemisen meininki! Vapautta ja vastuuta on sopivassa määrin. Työntekijöidemme hyvinvointi ja huolenpito on meille sydämen asia. Työskentelyämme ohjaavat arvomme; arvostus ja luottamus toisiamme kohtaan, sekä rohkeus tehdä asioita uudella tavalla, katse tulevaisuudessa.

Me olemme tiimi: kannustamme, luotamme ja pidämme huolta toisistamme. Se tarjoaa kestävän pohjan ammatilliselle kasvulle ja jokaisen omien vahvuuksien löytämiselle. Olemme kyvykkäitä, ystävällisiä ja aina valmiina auttamaan työtovereita ja asiakkaita. Innolla odotamme uutta kollegaamme, paikkasi on jo katettu!

Meillä on hyviä etuja työntekijöillemme, kuten esimerkiksi osaamistasi vastaava palkkaus ja palkkiomallit sekä kannustava esimiestyö, jossa esimiehesi tukee ja sparraa sinua toimien omana henkilökohtaisena valmentajanasi huolehtien roolisi selkeydestä, tavoitteistasi ja hyvinvoinnistasi. Muita etujamme ovat mm. vuosittainen budjetti osaamisen kehittämiseen, liukuva työaika ja joustava hybridityöskentely, laajemmat työterveyspalvelut ja työntekijävakuutukset, lounas- ja virike-etuudet sekä polkupyöräetu.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksessamme olevan linkin/painikkeen kautta. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Accountor HR Solutions Oy

Logo

SOVELLUSKONSULTTI, Mepco

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!