Specialist - IT Infrastructure

Etsimme uutta työkaveria joukkoomme

Haemme IT-alan asiantuntijaa työskentelemään osana tiivistä ja osaamiseltaan laaja-alaista asiantuntijatiimiämme Kuopion toimipisteelle. Me huolehdimme asiakkaidemme IT-ympäristöstä kuin omastamme; toimimme valtakunnallisesti lähellä asiakasta, sisäistämme tarpeet ja löydämme tarkoituksenmukaiset ratkaisut. Tehtävänämme on turvata asiakkaidemme liiketoiminnan keskeytyksetön toiminta.

Toimimme asiakkaan tukena niin etänä kuin tarvittaessa myös paikan päällä. Meillä työskentelet alan parhaiden teknologioiden parissa. Olemme vahvasti Microsoft-talo, ja muita käytössämme olevia teknologioita ovat esim. N-Central, ServiceNow, VMWare, VEEAM, WithSecure, Miradore, Fortinet, Watchguard, Juniper, HP, Lenovo, Meraki ja Citrix.

 

Toivomme sinulta

  • Aiempaa ICT-alan kokemusta ja soveltuvaa alan koulutusta
  • Osaamista työasemaympäristöistä, mobiililaitteista sekä palvelimista ja verkkolaitteista
  • Microsoft Azure- & M365-osaamista
  • Ymmärrystä IT-infrastruktuurista
  • B-ajokorttia sekä matkustusvalmiutta asiakkaillamme Kuopion alueella (omalla autolla)
  • Tiimityöskentelytaitoja ja kykyä tuottaa dokumentaatiota
  • Hyviä ongelmanratkaisutaitoja sekä positiivista palveluasennetta
  • Hyvää suomen kielen taitoa ja kykyä kommunikoida englanniksi

Älä epäröi hakea, mikäli jokin osaamisalue jäi puuttumaan. MPY tarjoaa laajat koulutusmahdollisuudet kehittymisellesi. Työkokemuksen kertyessä MPY:llä voit kouluttautua ja kehittyä myös vaativampiin palvelin-, verkko-, ja pilviteknologioiden tehtäviin.

 

Miksi kannattaa tulla meille?

Meille MPY:läisille on tärkeää työn mielekkyys. Työ on inspiroivaa ja siinä pääsee oikeasti vaikuttamaan asiakkaan arkeen. Työssä jaksaa ja voi hyvin työn ja muun elämän yhteensovittamisen, joustavien työskentelykäytäntöjen ja hyvien etujen myötä. Meillä työskentely onnistuu yhtä lailla etänä kuin toimistolla, joita on tällä hetkellä kahdeksalla eri paikkakunnalla.

MPY:llä pääset innostumaan työstäsi ja kehittämään itsellesi laajan ICT-osaamisen. Meillä osaajat voivat siirtyä tiimistä toiseen ja oppia toinen toisiltaan samalla kun liiketoimintamme ja palvelumme uudistuvat. Kannustamme sinua hyödyntämään monipuolisia koulutusratkaisujamme esimerkiksi palkitsemalla sertifikaattien suorittamisesta. 

MPY on työpaikka, jossa voit olla oma itsesi ja kuulut joukkoon. MPY:läisten yhdessä valitsemat arvot, asiakaskeskeisyys, läpinäkyvyys ja välittäminen, toteutuvat jokaisessa työpäivässäsi. Tule osaksi välitöntä työyhteisöämme, jossa tehdään hommia yhtenä tiiminä ja suurella sydämellä, asiakkaan ja toinen toistemme parhaaksi!

 

Kiinnostuitko?

Mikäli tehtävä voisi olla sopiva juuri sinulle, lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Toimithan pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos sinulla on tehtävästä avoimia kysymyksiä, otathan rohkeasti yhteyttä rekrytoivaan esihenkilöön, Sari Lindéniin, puhelimitse +358405623034 tai sähköpostitse sari.linden@mpy.fi

Uratarinoita ja kokemuksia MPY:llä työskentelystä pääset lukemaan kotisivultamme. Tutustu myös Instagram-tiliimme, jossa esittelemme arkea MPY:llä!

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

MPY

MPY on 135-vuotias kasvava ja kehittyvä asiantuntijayritys, jonka juuret ovat syvällä Suomen maaperässä. Olemme paikallisesti ja valtakunnallisesti palveleva IT-kumppani niin yksityisille kuin yrityksillekin. MPY-konserniin kuuluvat emoyhtiö MPY Osuuskunta sekä liiketoimintayhtiöt MPY Telecom ja MPY Yrityspalvelut

Meitä on jo yli 160 asiantuntijaa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri tehtäviin ja paikkakunnille. Lue meistä yrityksenä lisää täällä.

Sähköposti: rekry@mpy.fi
Sijainti: Puutarhakatu 3 L1
Logo

Specialist - IT Infrastructure

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!