Specialist / Senior Specialist- IT Infrastructure - Oulu

Etsimme sisukasta IT-alan asiantuntijaa työskentelemään osana tiivistä ja osaamiseltaan laaja-alaista asiantuntijatiimiämme.
Tehtävänäsi on toimia asiakkaan etä- ja tarvittaessa myös lähitukena.
Tiimin kanssa sinulla on mahdollisuus päästä mukaan monipuolisiin asiakasprojekteihin. Toimipisteesi sijaitsee Oulussa.

Me MPY:llä huolehdimme asiakkaidemme IT-ympäristöstä kuin omastamme; toimimme valtakunnallisesti lähellä asiakasta, sisäistämme tarpeet ja löydämme tarkoituksenmukaiset ratkaisut.
Tehtävänämme on turvata asiakkaidemme liiketoiminnan keskeytyksetön toiminta.

Odotamme sinulta:

  •     Aiempaa ICT-alan asiantuntijakokemusta
  •     Ylläpitokokemusta (Työasemat, käyttäjät, verkkolaitteet ja Linux/Windows-palvelimet)
  •     Ymmärrystä IT-infrastruktuurista
  •     Tiimityöskentelytaitoja
  •     Paineensietokykyä häiriötilanteiden selvityksissä
  •     B-ajokorttia sekä matkustusvalmiutta asiakkaillamme Oulun sekä naapurikuntien alueella (omalla autolla)
  •     Hyviä ongelmanratkaisutaitoja sekä positiivista palveluasennetta

Edellytämme kaikilta työntekijöiltämme hyviä vuorovaikutustaitoja, itseohjautuvuutta ja yhteistyöhenkisyyttä. Osaat huomioida erilaiset mielipiteet ja näkemykset työssäsi, sekä pystyt toimimaan niin itsenäisesti, kuin myös osana työryhmää. Sinulla on hyvä suomen kielen taito ja osaat tuottaa sujuvaa tekstiä.

Työpäiväsi kuluu asiakkaiden häiriö- ja palvelupyyntöjen suorittamisessa etänä ja myös tarvittaessa asiakkaan tiloissa lähitukena.

Älä epäröi hakea, mikäli jokin osaamisalue jäi puuttumaan. MPY tarjoaa laajat koulutusmahdollisuudet kehittymisellesi. Työkokemuksen kertyessä MPY:llä, voit kouluttautua ja kehittyä myös vaativampiin palvelin-, verkko-, ja pilviteknologioiden tukitehtäviin.

Miksi kannattaa tulla meille?

MPY:n työntekijöiden ja asiakkaidemme mukaan kiistattomasti parasta MPY:ssä on meidän ihmisemme. Meillä tehdään hommia suurella sydämellä, lähellä asiakasta ja asiakkaan parhaaksi. Kehitämme toimintaa ja palveluitamme aktiivisella otteella, ja meillä pääset näyttämään kykysi ja halutessasi myös kehittämään osaamistasi uudelle tasolle. Uratarinoita ja kokemuksia MPY:llä työskentelystä pääset lukemaan täällä.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemus, palkkatoive ja ansioluettelo alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.6.2022. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Lastumäki (Manager, ICT Services), 040 3413 645, antti.lastumaki@mpy.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

MPY

MPY on 135-vuotias kasvava ja kehittyvä asiantuntijayritys, jonka juuret ovat syvällä Suomen maaperässä. Olemme paikallisesti ja valtakunnallisesti palveleva IT-kumppani niin yksityisille kuin yrityksillekin. MPY-konserniin kuuluvat emoyhtiö MPY Osuuskunta sekä liiketoimintayhtiöt MPY Telecom ja MPY Yrityspalvelut

Meitä on jo yli 160 asiantuntijaa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri tehtäviin ja paikkakunnille. Lue meistä yrityksenä lisää täällä.

Sähköposti: rekry@mpy.fi
Sijainti: Alasintie 10 B
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!