Specialist / Senior Specialist - IT Infrastructure

Me MPY:llä huolehdimme asiakkaidemme IT-ympäristöstä kuin omastamme; toimimme valtakunnallisesti lähellä asiakasta, sisäistämme tarpeet ja löydämme tarkoituksenmukaiset ratkaisut. Tehtävänämme on turvata asiakkaidemme liiketoiminnan keskeytyksetön toiminta.

Etsimme IT-alan asiantuntijaa työskentelemään osana tiivistä ja osaamiseltaan laaja-alaista asiantuntijatiimiämme. Tehtävänäsi on toimia asiakkaan tukena, tarvittaessa myös paikan päällä. Voit työskennellä millä tahansa toimipisteellämme ympäri Suomen (Vantaa, Kuopio, Tampere, Kouvola, Joensuu, Mikkeli, Oulu tai Ylivieska), ja meillä työt onnistuvat myös joustavasti etänä. Tiimin kanssa sinulla on mahdollisuus päästä mukaan monipuolisiin asiakasprojekteihin. Tutustu asiakastarinoihimme, niin sinulle selviää, millaisissa hankkeissa pääset hyödyntämään osaamistasi.

Meillä työskentelet alan parhaiden teknologioiden parissa. Olemme vahvasti Microsoft-talo, ja muita käytössämme olevia teknologioita ovat esim. N-Central, ServiceNow, VMWare, VEEAM, WithSecure, Miradore, Fortinet, Watchguard, Juniper, HP, Lenovo, Meraki ja Citrix.

 

Odotamme sinulta:

  • Aiempaa ICT-alan kokemusta ja soveltuvaa alan koulutusta
  • Osaamista verkkolaitteista ja palvelimista (Linux/Windows)
  • Ymmärrystä IT-infrastruktuurista
  • Tiimityöskentelytaitoja ja kykyä tuottaa dokumentaatiota
  • Hyviä ongelmanratkaisutaitoja sekä positiivista palveluasennetta
  • Hyvää suomen kielen taitoa ja kykyä kommunikoida englanniksi

Älä epäröi hakea, mikäli jokin osaamisalue jäi puuttumaan. MPY tarjoaa laajat koulutusmahdollisuudet kehittymisellesi. Työkokemuksen kertyessä MPY:llä voit kouluttautua ja kehittyä myös vaativampiin palvelin-, verkko-, ja pilviteknologioiden tehtäviin.

 

Miksi kannattaa tulla meille?

MPY tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, kattavan työterveyshuollon ja edut (mm. lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu), etätyömahdollisuuden sekä joustavan työajan. Sovimme juuri sinulle, joka arvostat ammattimaista tekemistä, oman osaamisen kehittämistä ja samalla joustavaa ja rentoa työyhteisöä, jossa viihdytään.

MPY:läisten ja asiakkaidemme mukaan kiistattomasti parasta MPY:ssä on meidän ihmisemme. Pääset osaksi välitöntä työyhteisöä, jossa tuemme ja autamme toinen toisiamme. Meillä tehdään hommia suurella sydämellä, asiakkaan ja toinen toistemme parhaaksi. Kehitämme toimintaa ja palveluitamme aktiivisella otteella, ja meillä pääset näyttämään kykysi ja halutessasi myös kehittämään osaamistasi uudelle tasolle. Uratarinoita ja kokemuksia MPY:llä työskentelystä pääset lukemaan kotisivultamme. Tutustu myös Instagram-tiliimme, jossa esittelemme arkea MPY:llä!

 

Kiinnostuitko?

Mikäli tehtävä voisi olla sopiva juuri sinulle, lähetä meille ansioluettelosi ja hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 30.9.2022. Toimithan pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 Jos sinulla on tehtävästä avoimia kysymyksiä, otathan rohkeasti yhteyttä rekrytoivaan esihenkilöön, Antti Lastumäkeen, puhelimitse +358403413645 tai sähköpostitse antti.lastumaki@mpy.fi.

Haku alkaa ja päättyy

MPY

MPY on 135-vuotias kasvava ja kehittyvä asiantuntijayritys, jonka juuret ovat syvällä Suomen maaperässä. Olemme paikallisesti ja valtakunnallisesti palveleva IT-kumppani niin yksityisille kuin yrityksillekin. MPY-konserniin kuuluvat emoyhtiö MPY Osuuskunta sekä liiketoimintayhtiöt MPY Telecom ja MPY Yrityspalvelut

Meitä on jo yli 160 asiantuntijaa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri tehtäviin ja paikkakunnille. Lue meistä yrityksenä lisää täällä.

Sähköposti: rekry@mpy.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!