Specialist, Service Desk

Etsimme Service Desk-toimintoomme Mikkeliin useampaa asiakaslähtöistä ja palveluhenkistä Specialistia palkalliseen työharjoittelujaksoon tai määräaikaiseen/vakituiseen työsuhteeseen tilanteesi mukaan. Tulet työskentelemään osana tiiviistä ja hyväasenteista asiantuntijatiimiä. Tehtävä tarjoaa työn modernien asiakasympäristöjen huippuammattilaisten parissa. Tehtävässä pääsee oppimaan laajasti IT-alan toimintaa ja seuraamaan alan kehittymistä.

 

Toivomme sinulta:

- Halua oppia ja omaksua nopeasti uusia teknologioita

- Asiakaslähtöistä ajattelua ja positiivista asiakaspalveluhenkeä, osaat esimerkiksi puhua helposti lähestyttävästi niin, että asiakas ymmärtää teknisemmätkin asiat

- Hyviä ongelmanratkaisutaitoja sekä paineensietokykyä

- Teknisiä valmiuksia ylläpitää ja ratkoa työasematason- ja IT-ympäristön haasteita

- Hyvää asennetta sekä tiimityöskentelytaitoja

- Hyviä asiakasviestintätaitoja englanniksi ja suomeksi

Luemme eduksi:

- Kokemusta vastaavista tehtävistä

- Osaamista jostain alla olevan listan osa-alueista. Osaaminen voi olla myös harrastuneisuuden kautta hankittua, jos olet esimerkiksi ylläpitänyt lähipiirisi ICT-laitteita.

 

Työpäiväsi voivat kulua esimerkiksi seuraavien teknologioiden parissa:

- Puhelinjärjestelmät (Contact Center)

- Windows palvelimet ja työasemaympäristöt

- Microsoft Active Directory

- Microsoft Office / O365

- Tietoturvatuotteet: F-Secure

- Tietoliikenneverkot

- Valvonta- ja hallintatyökalut: Solarwinds N-Central

- Työnohjausjärjestelmä ja tiketöinti: ServiceNow

Työssäsi vastaanotat työpyyntöjä puhelimitse sekä työnohjausjärjestelmän kautta. Työ sisältää esimerkiksi Windows-palvelimien, tietokoneiden ja verkkolaitteiden vianrajausta sekä ongelmanratkaisua. Tarvittaessa saat aina apua kollegoiltasi.

 

Miksi kannattaa tulla meille töihin?

Tarjoamme sinulle monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät, modernin ja kehittyvän työympäristön, mahdollisuuden itsensä kehittämiseen sekä lämminhenkisen ja teknisesti osaavan työporukan.

MPY:n oman tiimin ja asiakkaidemme mukaan kiistattomasti parasta MPY:ssä on meidän ihmisemme. Meillä tehdään hommia suurella sydämellä, lähellä asiakasta ja asiakkaan parhaaksi. Kehitämme toimintaa ja palveluitamme aktiivisella otteella, ja meillä pääset näyttämään kykysi ja halutessasi myös kehittämään osaamistasi uudelle tasolle. Uratarinoita ja kokemuksia MPY:llä työskentelystä pääset lukemaan täällä. Tutustu myös Instagram-tiliimme, jossa esittelemme arkea MPY:llä!

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi alla olevasta linkistä mahdollisimman pian. Älä epäröi ottaa yhteyttä rekrytoivaan esimieheen Aki Ruuhijärveen. Hän mielellään kertoo lisää tehtävästä arkisin 09:00-15:00 numerosta +358 50 4411 816 tai sähköpostitse aki.ruuhijarvi@mpy.fi.

Haastattelemme hakijoita hakuaikana, ja täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Työharjoittelu / Määräaikainen / Vakituinen (tilanteesi mukaan)

MPY

MPY on 135-vuotias kasvava ja kehittyvä asiantuntijayritys, jonka juuret ovat syvällä Suomen maaperässä. Olemme paikallisesti ja valtakunnallisesti palveleva IT-kumppani niin yksityisille kuin yrityksillekin. MPY-konserniin kuuluvat emoyhtiö MPY Osuuskunta sekä liiketoimintayhtiöt MPY Telecom ja MPY Yrityspalvelut

Meitä on jo yli 160 asiantuntijaa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri tehtäviin ja paikkakunnille. Lue meistä yrityksenä lisää täällä.

Sähköposti: rekry@mpy.fi
Sijainti: Mikonkatu 16, 50100 Mikkeli
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!