Strateginen ostaja/ostopäällikkö

Haemme Ouneva Oy:lle

Strategista ostajaa/ostopäällikköä

Työnkuvasi tärkeimmät vastuut liittyvät hankinnan strategisiin tehtäviin. Vastaat materiaali- ja komponenttihankintojen kilpailuttamisesta ja hankintasopimuksista. Tehtävään kuuluu toimittajavalinnat, toimittajayhteistyön kehittäminen sekä toimittajien laaduntuottokyvyn varmistaminen. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon, myynnin, tuotekehityksen ja laadun kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn Ounevan liitintuotteiden ja ohutlevymekaniikan sopimusvalmistuksen parissa, jossa pääset varmasti kehittämään omaa osaamistasi. Ounevalla on vahva osaaminen ja kokemus jo 50- vuoden ajalta. Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön. Saat käyttöösi joustavan työajan ja hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten laajan työterveyshuollon, hyvinvointiedun ePassiin, voittopalkkiomallin ja hierontaedun. Toivotamme sinut tervetulleeksi mukavaan ja henkilöstön kehittämiseen sekä hyvinvointiin panostavaan työyhteisöön.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta sekä kokemusta teollisuuden osto- tai hankintatoimesta. Sinulla on kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä vahvat neuvottelutaidot. Kykenet itsenäiseen päätöksentekoon ja viet tehtävät päätökseen paineenkin alla. Eduksi katsomme, jos sinulla on metalliraaka-aineiden tuntemusta. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä:

Paikka täytetään mahdollisimman pian ja työn aloituksesta sovitaan yhdessä valittavan henkilön kanssa. Työpisteesi sijaitsee Tuupovaarassa. Meillä on käynnistymässä kokeilujakso työmatkakustannuksien korvauksesta työntekijöillemme. Tehtävästä lisätietoja kertoo tuleva esihenkilösi ja tehtaanjohtaja Petri Silvennoinen. Petrin tavoittaa puhelimitse 0400-270727 tai sähköpostilla petri.silvennoinen@ouneva.fi.

Kiinnostaako uudet haasteet hankinnan parissa? Kerro itsestäsi meille, niin olemme sinuun yhteydessä.

Haku alkaa ja päättyy

Ouneva Oy

Ouneva Oy:n erikoisosaamista on liitosteknologiat, sekä ohutlevytuotteiden sopimusvalmistus. Sitoutunut henkilöstömme sekä pitkäjänteinen automaation lisääminen ovat avaintekijöitä pitkäjänteisessä kasvutarinassamme. Laaja teknologiavalikoimamme takaa monipuoliset työtehtävät ja joustavat uramahdollisuudet.

Olemme osa Ouneva Groupia. Kotimainen perheomisteinen yritysryhmä on toiminut 50 vuoden ajan ja palveluksessamme työskentelee yli 700 ammattilaista. Vahva asenne, huippuunsa hiottu teknologia osaaminen sekä ratkaisukeskeinen työskentelytapa ovat vahvuutemme. Meidän tärkeitä arvojamme ovat ihmiset, laatu, ympäristö ja kehittyminen. Ouneva Group toimii Suomessa ja Virossa. Yritysryhmään kuuluvat Alsiva Oy, Ase Utra Oy, Eswire Oü, Electro-Hill Oü, Jotwire Oy, Ouneva Oy, Top Speed Oy ja Valukumpu Oy.

Puhelin: 041 731 4934
Sähköposti: rekry@ouneva.fi
Sijainti: Tuupovaarantie 44, Kovero
Logo

Strateginen ostaja/ostopäällikkö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!