STT Editoiva journalisti

Etsimme STT:n toimitukseen editoivaa journalistia vakituiseen työsuhteeseen.

Valittava työskentelee 24h-toimituksessa, joka tuottaa päivittäin nopeaa uutisointia kotimaan, politiikan, talouden, ulkomaiden ja kulttuurin aiheista. 24h:n editoijat käsittelevät kaikki STT:n uutiset, myös urheilun.

Tehtävänkuvaan kuuluu uutistekstien editointia ja versiointia kaikkiin kanaviin verkosta ja printistä sosiaaliseen mediaan. Työ voidaan osin yhdistää myös suunnitteleviin tai kirjoittaviin vuoroihin 24h:ssa.

Editoijana olet taitava hiomaan STT:n jutuista kiinnostavia ja lukijoita houkuttelevia. Osaat löytää juttuun iskevän kärjen ja otsikkoon kiinnostavan kulman, joka saa tarttumaan uutiseen. Hiot tekstejä mielelläsi myös kollegoiden kanssa ja olet rakentava keskustelija.STT:n journalismin kivijalka on aina luotettavuus, ja editoijana olet tärkeässä osassa luotettavan uutisoinnin rakentamisessa ja ylläpidossa.

Arvostamme kokemusta uutistekstien editoinnista, erinomaista suomen kielen tajua ja hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme monipuolista uutistyötä valtakunnallisten uutisten keskiössä, mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä työssäsi. STT:n toimitus on tiivis työyhteisö, jossa pääset näyttämään kykysi kiireisissä uutistilanteissa ja vaativissa juttuprojekteissa. Saat apua ja tukea aina tarvitessasi. Järjestämme hyvän perehdytyksen tehtäviisi ja kannustamme osallistumaan koulutukseen myös myöhemmin. Joustamme työjärjestelyissä elämäntilanteen ja muiden toiveidesi mukaan aina kun mahdollista, jotta pystyt toteuttamaan työn ohessa myös muita haaveitasi.

Työ on vuorotyötä ja töitä on myös viikonloppuisin. Työpaikka sijaitsee Helsingissä Ruoholahdessa, mutta osittaisesta etätyöstä on mahdollista sopia. Myös osa-aikainen työsuhde on mahdollinen.

Aloitusaika tehtävässä sopimuksen mukaan mutta viimeistään 1.9.2022.

Hakemukset palkkatoiveineen osoitteeseen sttrekrytointi@stt.fi viimeistään 22.5.2022.

Lisätietoja toimituspäällikkö Laura Kolulta sähköpostitse tai puhelimitse p. 09-69581403.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

STT

STT on talo täynnä tiedon ammattilaisia. Luomme, seulomme, jalostamme ja välitämme tietoa ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

STT:n asiakkaita ovat kaikki suomalaiset. Aineistomme tavoittaa tekstin tai kuvan muodossa kaikki merkittävimmät suomalaismediat. Kuka tahansa on sitä kautta uutispalvelujemme asiakas, lukija tai katsoja tai kuuntelija.

Sähköposti: sttrekrytointi@stt.fi
Sijainti: Porkkalankatu 20 A, Helsinki

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Tule mukaan rakentamaan suomalaista mediaa seuraavillekin sukupolville!

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!