Summer Trainee: Marketing

Hei tuleva markkinoinnin ammattilainen!

Etsimme digimarkkinoinnista tai sisällöntuotannosta inspiroituvaa, rohkeaa ja idearikasta Marketing Traineeta 20-henkiseen tiimiimme ensi kesäksi 2022.

Mikä sinua meillä odottaa?

Visma Solutionsilla työskentelet yrityksille suunnattujen SaaS-tuotteiden parissa. Trainee-jakson aikana saat osallistua erilaisiin markkinoinnin projekteihin ja sinulla on mahdollisuus oppia uutta alan ammattilaisten opastuksessa. Työtehtävät ja projektit määräytyvät osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan ja voivat liittyä esimerkiksi tuotemarkkinointiin, sisällöntuotantoon tai markkinoinnin automaatioon. Tiimin täysipainoisena jäsenenä sinulle annetaan vastuuta ja saat itse johtaa omia vastuualueitasi ja projektejasi.

Markkinointitiimimme etsii jatkuvasti uudenlaisia keinoja oikeiden kohderyhmien tavoittamiseen ja positiivisen muistijäljen jättämiseen. Hyödynnämme monipuolisesti digitaalisen markkinoinnin työkaluja ja ketterää kokeiluihin perustuvaa työskentelytapaa. Onnistuminen vaatii idearikkautta ja ymmärrystä koko markkinoinnin putkesta. 

Mitä sinulta odotamme?

Meillä jokainen työntekijä luo itse omat tavoitteensa ja kasvutarinan. Siksi odotamme sinulta energistä ja omatoimista asennetta sekä intohimoa kehittyä. Toivomme, että olet korkeakouluopiskelija soveltuvalta alalta. Aiempi kokemus markkinoinnista työn tai muun aktiivitoiminnan kautta katsotaan etuna. 

Lisäksi toivomme sinulta

  • Ymmärrystä digitaalisen markkinoinnin keinoista ja niiden hyödyntämisestä 
  • Taitoa tuottaa tai muokata kohderyhmille sopivaa sisältöä
  • Asiakaslähtöistä näkökulmaa
  • Kykyä omaksua uutta nopeasti 
  • Kiinnostusta ohjelmistoalaa ja Saas-tuotteita kohtaan
  • Erinomaisia sosiaalisia ja tiimityötaitoja
  • Epäitsekästä ja ennakkoluulotonta asennetta sekä uskallusta heittäytyä

Mitä tarjoamme sinulle? 

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Asetamme myös korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. 

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kymmenenä peräkkäisenä vuotena. Sijoituimme vuonna 2021 Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan liittyvässä kyselyssä suurten organisaatioiden kategoriassa ensimmäiselle sijalle.

Hurmaa meidät hakemuksellasi! 

Työsuhde on määräaikainen kesätyö. Tarkempi ajankohta on sovittavissa, joten kerro meille miten olisit käytettävissä. Työpisteesi voi sijaita Lappeenrannassa tai Helsingissä, mutta tuemme myös etätyöskentelyä. Jätä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään 13.2.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa Director, Marketing & Communications, Tiina Holm. puh. 050 4914708, tiina.holm@visma.com. Soittoaika tammikuussa keskiviikkoisin klo 15-16.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen (kesätyö) / Temporary (summer trainee)

Visma Solutions Oy

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli 300 huippuasiantuntijaa Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo 1500 asiantuntijaa. 

Visman ohjelmistot ja palvelut sujuvoittavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. 12 500 työntekijää, 1 000 000 asiakasta ja 1,74 mrd. euron liikevaihto vuonna 2020 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Villimiehenkatu 10, Lappeenranta / Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!