Summer Trainee: Sales

Hei tuleva myynnin ammattilainen!

Etsimme kovista tavoitteista syttyvää,  rohkeaa ja oma-aloitteista tiimipelaajaa Sales Traineeksi kesän ajalle ohjelmistotuotteidemme myyntiin. 

Mikä sinua meillä odottaa?

Sales Traineena teet myyntiä avustavia tehtäviä. Luot myyntimahdollisuuksia kollegoillesi, vastaat muun muassa asiakkaiden tiedusteluihin ja autat asiakasyrityksiä eteenpäin ongelmatilanteissa. Kun kehityt tehtävässäsi, saat lisää vastuuta ja yhä haastavampia myyntiin liittyviä työtehtäviä ja asiakascaseja. 

Meillä pääset hyppäämään mukaan Suomen johtavien SaaS-tuotteiden myyntiin. Myyjämme ovat avainroolissa neuvotteluissa yritysten ylimmän johdon kanssa ja vievät eteenpäin digitalisaatiota suomalaisyrityksissä. Jo trainee-roolissa pääset kehittämään ammatillista osaamistasi ohjelmistoista, tietojärjestelmistä ja bisneslogiikasta. 

Mitä sinulta odotamme?

Toivomme, että olet korkeakouluopiskelija soveltuvalta alalta. Arvostamme yritteliäisyyttä, proaktiivisuutta ja halua uuden oppimiseen.  Aiempi kokemus myynnistä ei ole välttämätöntä, vaan tärkeämpää on palava halu oppia sekä tavoitteellinen asenne edetä yhä vaativampiin myynnin tehtäviin. 

Huipputiimin tuki ja kannustava ilmapiiri tarjoavat hyvän ympäristön kasvaa ja menestyä myyjänä traineejakson aikana. Onnistuneen kesän jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa myynnin tehtävissä esimerkiksi opiskeluiden ohessa. 

Mitä tarjoamme sinulle?

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Asetamme myös korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. 

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kymmenenä peräkkäisenä vuotena. Sijoituimme vuonna 2021 Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan liittyvässä kyselyssä suurten organisaatioiden kategoriassa ensimmäiselle sijalle.

Hurmaa meidät hakemuksellasi!

Työsuhde on määräaikainen kesätyö. Tarkempi ajankohta on sovittavissa, joten kerro meille miten olisit käytettävissä. Työpisteesi sijaitsee Helsingissä, mutta tuemme myös etätyöskentelyä. Jätä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään 13.2.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sales Manager, Leads & Transaction Business, Sakari Sabell, puh. 044 3331677, sakari.sabell@visma.com.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen (kesätyö) / Temporary (summer trainee)

Visma Solutions Oy

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli 300 huippuasiantuntijaa Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo 1500 asiantuntijaa. 

Visman ohjelmistot ja palvelut sujuvoittavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. 12 500 työntekijää, 1 000 000 asiakasta ja 1,74 mrd. euron liikevaihto vuonna 2020 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki / Villimiehenkatu 10, Lappeenranta
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!