SUMMERTIME KITCHEN WORKERS, FOOD INDUSTRY

We are looking for employees in Juva

SUMMERTIME KITCHEN WORKERS, FOOD INDUSTRY

At our customer company the food is prepared according to precise recipes, trusting in traditional cooking, respecting the ingredients and the diners - the food that tastes and looks like it is made at home. Our customer company is also specialized in organic food.

In this summerjob, there are different kind of tasks:

  • in warm kitchen, where home-cooked food is prepared for grocery store counters or service homes
  • in the cold kitchen, where snacks and salads are prepared (temperature is + 6 degrees)
  • packing the food to be delivered forward (temperature is + 6 degrees)

The summerwork begins on 23.5. and lasts until 11.8.2022. During this time you will work 8 hours/day from Monday to Friday. The shifts are between 06 – 22 o’clock. The salary in the beginning is 10,68 €/h (in eveningshifts plus 1,93 €/h)

We appreciate the most a good attitude to work in food industry. The teams work together, so the work is easy to learn from teammate. Of course, if you have work experience from similar tasks or if you have education in this field it will be taken into account.

Hygiene passport is obligatory and salmonella certificate required

If you need an accomodation during summer, we can help you to find it

Apply or ask for more information: Minna Kunnari tel. 0404814534 or Katri Lyytikäinen tel. 0406517913

 

 

Haemme asiakkaallemme Juvalle

KEITTIÖTYÖNTEKIJÖITÄ ELINTARVIKETEOLLISUUTEEN KESÄKSI

Ruokaa valmistetaan tarkkojen reseptien mukaan, perinteiseen ruuanlaittoon uskoen, kunnioittaen raaka-aineita ja ruokailijoita – kotona tehdyn makuista ja näköistä. Asiakkaamme on erikoistunut myös luomuruokaan. 

Työtä tehtään 

  • lämpimän keittiön puolella, missä valmistetaan kotiruokaa tilauskeittiöiden ja palvelutiskien tarpeisiin
  • kylmäkeittiössä, missä valmistetaan eväs- ja salaattiannoksia (lämpötila on + 6 astetta)

Työtä on aikavälillä 23.5-11.8.2022 ja työ on kaksivuorotyötä.

Alan koulutus tai vastaavasta työstä kertynyt kokemus katsotaan eduksi ja otetaan palkkauksessa huomioon - meille tärkeintä on hyvä asenne, työn oppii myös tekemällä! Työpisteillä tehdään töitä yhdessä, joten työ on helposti opittavissa. Sovellettava TES on elintarvikealan työehtosopimus. Pakollisena vaatimuksena on hygieniapassi ja tarvittaessa salmonellatodistus

Keittiöllä on hyvä meininki, haluaisitko sinä olla osa sitä?

Laita hakemus tai kysy lisätietoja: Minna Kunnari p. 0404814534 tai Katri Lyytikäinen p. 0406517913

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: +358404814534
Sähköposti: minna.kunnari@sol.fi
Sijainti: Teollisuustie, Juva

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!