Suomen kielen kouluttaja verkkoon

Eezy työllisyyspalvelut
Verkkoympäristö
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan. Mikäli haluat olla mukana onnistumassa, laita meille hakemus.

Haemme suomen kielen kouluttajaa verkossa tapahtuviin kotoutumiskoulutuksiimme.

Tehtäviisi kuuluvat suomen kielen opettaminen eri tasoisille ryhmille tai yksilöille verkossa sekä suomalaiseen työelämään ja yhteiskuntaan tutustuttaminen.

Etsimämme henkilö

Sinulla on:

- Ylempi korkeakoulututkinto 
- Suomen kielen opintoja (60 op) tai suomi toisena kielenä opintoja (60 op)
- Vähintään 1 vuosi aikaisempaa kokemusta suomen kielen kouluttamisesta aikuisille maahanmuuttajille verkossa
- Pedagoginen pätevyys

Arvostamme myös kokemusta kotoutumiskoulutuksista. Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat kouluttajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme

Meidän kouluttajillamme on täysi pedagoginen vapaus, jotta jokainen pääsee tekemään työtä omalla persoonallaan ja itselleen parhaimmaksi katsomallaan tavalla. Pääset päättämään itse kurssin oppimateriaalit ja kirjallisuuden sekä saat suunnitella lukujärjestystä ja aikatauluja. 

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn yrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Meillä vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan, joustavuuden, valmiit erinomaiset materiaalit ja pedagogisen asiantuntijuuden oman työsi tueksi.

Tämän kaiken lisäksi sinulla on käytössäsi lounasetu, virikesetelit, kattava työterveyshuolto sekä moderni opetustekniikka ja välineet.

Lähiympäristössä valmentamisen lisäksi matkustamaan valmiille voi avautua työmahdollisuuksia myös muualla päin Suomea. 

MIkäli sinulla on kysyttävää tehtävästä voit ottaa yhteyttä Tatu Paavolaan, tatu.paavola@eezy.fi, p. 050 911 3649. 

Eezy työllisyyspalvelut

Sinä valitset tulevaisuutesi - yhdessä onnistumme! Tällä periaatteella Eezy Työllisyyspalvelut tuottaa valmennus-, ohjaus- kuntoutus- ja kotoutumispalveluita. Moniammatillisen osaamisen kautta kohtaamme yksilöllisesti työnhakija -asiakkaitamme ja teemme vaikuttavaa kotoutumiskoulutusta.  

Eezy Työllisyyspalveluiden tausta ulottuu vuoteen 1975, jolloin Valmennuskeskus ja myöhemmin Valmennuskeskus Public perustettiin. Vuodesta 2021 olemme osa Eezy konsernia ja toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Etsimme jatkuvasti uusia kouluttajia, valmentajia ja kuntoutusohjaajia osaksi joukkoamme. Olemme ylpeitä maineestamme luotettavana, oikeudenmukaisena ja henkilöstöön panostavana työnantanaja.

Ota yhteyttä:

Logo

Suomen kielen kouluttaja verkkoon

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!