Suomen kielen opettaja Joensuuhun

Eezy Työllisyyspalvelut
Maistraatinportti 1, 00240 Helsinki
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan. Mikäli haluat olla mukana onnistumassa, laita meille hakemus.

 

Haemme kotoutumiskoulutukseen suomen kielen opettajaa

Tehtävänäsi on opettaa kotoutujille suomen kieltä sekä tutustuttaa heitä suomalaiseen työelämään ja yhteiskuntaan. Meillä pedagoginen vapaus on suuri. Pääset päättämään itse kurssin oppimateriaalit ja kirjallisuuden sekä saat suunnitella lukujärjestystä  ja aikatauluja niin, että mukaan mahtuu myös tutustumisretkiä suomalaiseen yhteiskuntaan. Tukenasi työssä on työelämän asiantuntija, erityisopettaja, koulukuraattori ym. asiantuntijoita.

Meillä Itä-Suomen koulutustiimeissä olet osa luovaa ja monitaitoista työyhteisöä. Sekä lähi- että verkkokouluttajat tukevat toisiaan päivittäin monin tavoin. Meillä jokainen on arvokas omana itsenään, ja työssä voi käyttää vapautta ja uusia ideoita annettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Tukea, ohjausta ja materiaalia on myös saatavilla heti, kun niitä tarvitset. Jokainen kysymyksesi saa vastauksen, toisinaan innostumme spontaanisti yhteiseen pohdintaan ja ongelmanratkaisuun. Yhteisissä keskusteluissa, säännöllisissä työpajoissa ja webinaareissa kehityt ammatillisesti ja pysyt alati mukana alan muutoksissa.

 

Tuleva esihenkilösi kuvailee tiimiään näin:

"Meillä Itä-Suomen koulutustiimeissä olet osa luovaa ja monitaitoista työyhteisöä. Sekä lähi- että verkkokouluttajat tukevat toisiaan päivittäin monin tavoin. Meillä jokainen on arvokas omana itsenään, ja työssä voi käyttää vapautta ja uusia ideoita annettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Tukea, ohjausta ja materiaalia on myös saatavilla heti, kun niitä tarvitset. Jokainen kysymyksesi saa vastauksen, toisinaan innostumme spontaanisti yhteiseen pohdintaan ja ongelmanratkaisuun. Yhteisissä keskusteluissa, säännöllisissä työpajoissa ja webinaareissa kehityt ammatillisesti ja pysyt alati mukana alan muutoksissa."

Etsimämme henkilö

Sinulla on:

 • Soveltuva korkeakoulututkinto
 • Pedagoginen pätevyys
 • Suomen kielen perus- ja aineopinnot (60 op) tai suomi toisena kielenä perus- ja aineopinnot (60op)
 • Kokemusta suomen kielen opettamisesta maahanmuuttajille

Eduksi luetaan muu opetus- ja ohjausalan työkokemus sekä alueellinen työmarkkinatuntemus. Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat kouluttajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme

 • Kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen
 • Pedagogisen vapauden
 • Työterveyshuollon Mehiläisessä
 • Lounas- sekä liikunta- ja kulttuuriedun ePassilla
 • Moniammatillisen työyhteisön tuen
 • Eezy Valmennuskeskuksen kurssit puoleen hintaan
 • Tuemme ammattitaitoa täydentäviä koulutuksia

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn yrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Meillä vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin.

Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan, joustavuuden, valmiit erinomaiset materiaalit, viimeisimmän opetustekniikan ja välineet sekä pedagogisen asiantuntijuuden oman työsi tueksi. Lähiympäristössä valmentamisen lisäksi matkustamaan valmiille voi avautua työmahdollisuuksia myös muualla päin Suomea. 

MIkäli sinulla on kysyttävää tehtävästä voit ottaa yhteyttä Tatu Paavolaan, tatu.paavola@eezy.fi, p. 050 911 3649. 

Eezy Työllisyyspalvelut

Sinä valitset tulevaisuutesi - yhdessä onnistumme! Tällä periaatteella Eezy Työllisyyspalvelut tuottaa valmennus-, ohjaus- kuntoutus- ja kotoutumispalveluita. Moniammatillisen osaamisen kautta kohtaamme yksilöllisesti työnhakija -asiakkaitamme ja teemme vaikuttavaa kotoutumiskoulutusta.  

Eezy Työllisyyspalveluiden tausta ulottuu vuoteen 1975, jolloin Valmennuskeskus ja myöhemmin Valmennuskeskus Public perustettiin. Vuodesta 2021 olemme osa Eezy konsernia ja toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Etsimme jatkuvasti uusia kouluttajia, valmentajia ja kuntoutusohjaajia osaksi joukkoamme. Olemme ylpeitä maineestamme luotettavana, oikeudenmukaisena ja henkilöstöön panostavana työnantajana.

Ota yhteyttä:

Logo

Suomen kielen opettaja Joensuuhun

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!