Suomen kielen opettajan sijainen Vaasaan

Eezy Työllisyyspalvelut
Maistraatinportti 1, 00240 Helsinki
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan. Mikäli haluat olla mukana onnistumassa, laita meille hakemus.

Haemme suomen kielen opettajaa sijaisuuksiin Vaasaan

Tehtävänäsi on toimia suomen kielen kouluttajien sijaisena kotoutumiskoulutuksissamme. Tehtävä on osa-aikainen. Vastuukouluttaja antaa sinulle aina ohjeistuksen oppituntien läpiviemiseen.

Meillä pedagoginen vapaus on suuri. Pääset päättämään itse kurssin oppimateriaalit ja kirjallisuuden sekä saat suunnitella lukujärjestystä  ja aikatauluja niin, että mukaan mahtuu myös tutustumisretkiä suomalaiseen yhteiskuntaan. Tukenasi työssä on työelämän asiantuntija, erityisopettaja, koulukuraattori ym. asiantuntijoita.

Etsimämme henkilö

Sinulla on:

- pedagoginen pätevyys

- suomen kielen perus- ja aineopinnot (60 op) tai suomi toisena kielenä perus- ja aineopinnot (60op)

- kokemusta suomen kielen opettamisesta maahanmuuttajille

Eduksi luetaan muu opetus- ja ohjausalan työkokemus sekä alueellinen työmarkkinatuntemus.

Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat kouluttajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme

  • Kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen
  • Työterveyshuollon Mehiläisessä
  • Lounas- sekä liikunta- ja kulttuuriedun ePassilla
  • Moniammatillisen työyhteisön tuen
  • Eezy Valmennuskeskuksen kurssit puoleen hintaan
  • Tuemme ammattitaitoa täydentäviä koulutuksia

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn yrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Meillä vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä. Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan, joustavuuden, valmiit erinomaiset materiaalit ja pedagogisen asiantuntijuuden oman työsi tueksi.

Lähiympäristössä valmentamisen lisäksi matkustamaan valmiille voi avautua työmahdollisuuksia myös muualla päin Suomea. 

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä voit ottaa yhteyttä Tatu Paavolaan, tatu.paavola@eezy.fi, p. 050 911 3649. 

Eezy Työllisyyspalvelut

Sinä valitset tulevaisuutesi - yhdessä onnistumme! Tällä periaatteella Eezy Työllisyyspalvelut tuottaa valmennus-, ohjaus- kuntoutus- ja kotoutumispalveluita. Moniammatillisen osaamisen kautta kohtaamme yksilöllisesti työnhakija -asiakkaitamme ja teemme vaikuttavaa kotoutumiskoulutusta.  

Eezy Työllisyyspalveluiden tausta ulottuu vuoteen 1975, jolloin Valmennuskeskus ja myöhemmin Valmennuskeskus Public perustettiin. Vuodesta 2021 olemme osa Eezy konsernia ja toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Etsimme jatkuvasti uusia kouluttajia, valmentajia ja kuntoutusohjaajia osaksi joukkoamme. Olemme ylpeitä maineestamme luotettavana, oikeudenmukaisena ja henkilöstöön panostavana työnantajana.

Ota yhteyttä:

Logo

Suomen kielen opettajan sijainen Vaasaan

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!