Suomen kielen opettajan sijainen

Eezy Työllisyyspalvelut
Helsinki/Espoo
Hae tähän työpaikkaan
Haku alkaa ja päättyy

Koemme, että työllämme on erityinen merkitys: autamme ihmisiä onnistumaan. Mikäli haluat olla mukana onnistumassa, laita meille hakemus.

Haemme suomen kielen / S2 -opettajien sijaista kotoutumiskoulutuksiimme

Tehtävänäsi on toimia kotoutumiskouluttajiemme sijaisena koulutuspaikoillamme Espoossa ja Helsingissä. Tarjoamamme työtehtävät ovat osa-aikaisia pidempiä ja lyhyempiä sijaisuuksia. Tehtäviisi kuuluvat suomen kielen opettaminen eri tasoisille ryhmille sekä suomalaiseen työelämään ja yhteiskuntaan tutustuttaminen. Tukenasi työssä on työelämän asiantuntija, erityisopettaja, koulukuraattori ym. asiantuntijoita.

Etsimämme henkilö

Sinulla on:

Valintamerkki Suomen kielen perus- ja aineopinnot (60 op) tai suomi toisena kielenä perus- ja aineopinnot (60op)
Valintamerkki Vähintään 1 vuosi kokemusta suomen kielen luku- ja kirjoitustaidon opettamisesta

Eduksi luetaan pedagoginen pätevyys ja ylempi korkeakoulututkinto sekä muu opetus- ja ohjausalan työkokemus sekä alueellinen työmarkkinatuntemus. Saatat olla hakemamme henkilö, jos omaat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat kouluttajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, myönteinen asenne sekä vakuuttava esiintymis- ja läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työn yrityksessä, joka panostaa henkilökuntaan. Meillä vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä.

Apua saa aina sitä tarvitessaan, ja hyväksi todetuista työtavoista sekä alan ajankohtaisista uutisista vinkataan kollegoillekin. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan, joustavuuden, valmiit erinomaiset materiaalit ja pedagogisen asiantuntijuuden oman työsi tueksi. Tämän kaiken lisäksi sinulla on käytössäsi lounasetu, kattava työterveyshuolto sekä moderni opetustekniikka ja välineet.

Lähiympäristössä valmentamisen lisäksi matkustamaan valmiille voi avautua työmahdollisuuksia myös muualla päin Suomea. 

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä voit ottaa yhteyttä Tatu Paavolaan, puh. 050 911 3649, tatu.paavola@eezy.fi tai Maria Nguyeniin, puh. 050 571 1577, maria.nguyen@eezy.fi. 

Eezy Työllisyyspalvelut

Sinä valitset tulevaisuutesi - yhdessä onnistumme! Tällä periaatteella Eezy Työllisyyspalvelut tuottaa valmennus-, ohjaus- kuntoutus- ja kotoutumispalveluita. Moniammatillisen osaamisen kautta kohtaamme yksilöllisesti työnhakija -asiakkaitamme ja teemme vaikuttavaa kotoutumiskoulutusta.  

Eezy Työllisyyspalveluiden tausta ulottuu vuoteen 1975, jolloin Valmennuskeskus ja myöhemmin Valmennuskeskus Public perustettiin. Vuodesta 2021 olemme osa Eezy konsernia ja toimimme valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Etsimme jatkuvasti uusia kouluttajia, valmentajia ja kuntoutusohjaajia osaksi joukkoamme. Olemme ylpeitä maineestamme luotettavana, oikeudenmukaisena ja henkilöstöön panostavana työnantanaja.

Ota yhteyttä:

Logo

Suomen kielen opettajan sijainen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!