Superior Executive Development Head of Palkkapalvelu, Tampere, Pori, Oulu, Turku

Vaikka teemme parhaamme, kasvamme siitä huolimatta.* Valitettavasti joudumme tuottamaan pettymyksen heti kyynärpääkopautuksessa, sillä meillä ei ole ylijohtajia, päälliköitä, esihenkilöitä eikä edes hienoja titteleitä. Mutta tavanomaista kehityspäällikön pestiä painavampi työtehtävä modernin palkkapalvelun parissa meillä on!

Mikä homma?

Yhä useampi edelläkäyvä asiakas kaipaa parempaa palkkapalvelua ja haluaa tehdä kanssamme huomisen hooärrää. Kestävän kasvun tiellä etsimme ihmistä vaativaan kehitystehtävään:

Haluamme sinut hanskaamaan palkkahallintopalvelumme kehittämisen isoa kuvaa sekä tulevaisuustavoitteiden saavuttamiseen liittyvät pienet ja isot projektit: ohjaat palkkapalvelumme kehityssuuntaa, tuet kehitystyöhön osallistuvia ihmisiä, kehität palvelun automatisoinnin ja prosessien tasoa. Pidät kaikki kärryillä kehitystyön vaiheista ja varmistat, että kehitysasiat saavat kauttaaltaan arvoisensa aseman.

Emme siis oikeasti etsi palkkapalvelun johtavaa kehitysjohtajaa, vaan aidosti asiakas- ja palvelukokemuksesta kiinnostunutta vuorovaikutustaitoista draivaajaa, jolla on kyky sovittaa yhteen kokonaisuuden kannalta oivimmat osaset – ja ihmiset – sekä pitää palkkapalvelukehityksen keskipiste tulevaisuudessa.

Keksit oman tittelisi ja työskentelet tiiviisti eri tiimien kanssa. Tehtävässä sinua tukee koko 160-päinen integratalaisten asiantuntijoiden joukko kaikkiaan viidellä paikkakunnalla.

Silloin tällöin työ edellyttää myös kiskoilla kulkemista kotimaassa.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta, mitä moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä integratalaista pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tyyppi on meillä hyvä tyyppi.

Etsimme ihmistä, jolla on näkemyksellinen näkemys näkemyksellisestä palkkapalveluliiketoiminnasta sekä palkkahallinnon huomisesta. Käytännössä kaipaamme siis sinua, joka olet systemaattinen ihmis-, tulevaisuus-, kehitys-, projekti- ja automaatio-orientoitunut.

Käsitys priimasta palkkaprosessista, robotiikasta ja automatiikasta on tehtävän kannalta tärkeä. Sinun ei tarvitse nähdä tulevaisuuteen (vaikka hyvähän se olisi 🔮), mutta hahmotat kuitenkin sekä kokonaiskuvan että tulevan, kuin robotti. Korjaus: kuin ihminen.

Tehtävässä tarvitaan myös moitteettomia viestintätaitoja. Rekryilmoituksiamme ei toki tarvitse uudelleenkirjoittaa (vaikka vitseistä päätellen tarvetta ehkä olisi…), eikä pelkkien robottienkaan kanssa lounastaa, mutta viestinnällinen ymmärrys sekä kyky kommunikoida teknisissäkin asioissa luetaan eduksi.

Työtäsi helpottaa kokonaiskäsitys modernista palkkapalvelusta tai muu tuoreuden taju täysin toiselta toimialalta. Aiempi kokemus kehitystyötehtävistä on fist bumpin (🤜🏻🤛🏻) paikka.

Englannin kielen taitoakin toisinaan teknisesti tarvitaan. Huono huumorintaju ei ole issue.

Millaista merkitystä saat meiltä?

Tässä tehtävässä pääset tekemään koko toimialan tulevaisuuteen tähtääviä tekoja.

Tarjoamme sinulle vakkaripaikan sekä osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja robotteja. Kivojen kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit).

Toimimme yrityksenä, kuin ihminen. Onhan kaiken takana ihminen. Keskitymme huonojen läppien lisäksi integratalaisten hyvinvointiin. Pidämme huolta ihmisistä, ja he pitävät huolta asiakkaistamme. Asiakas on yksi meistä. Tämä tavallisen työelämän kapinallisuus on tehnyt meistä mm. yhden Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä.

Johtokaan ei lepää lattioilla odottamassa kytkentää, vaan sähköistää työpaikan ilmapiiriä – ihan vain olemalla oma itsensä. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Haluat jo hakea. Mutta lukaisethan vielä nämä(kin):

Näin haet integratalaiseksi

Mahdollisuutesi päästä tekemään huomisen HR:ää tuli tänään!

Tutustu Jakamossa jakamiimme jorinoihin, Linkkarissa ihmisiimme, Instagramissa yrityskulttuuriimme ja Spotifyssa podcasteihimme. Ja katso myös kuvat. Jos olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 3.10.2021 klo 23:59 mennessä.

Etätyöhaastattelumahdollisuus. Etätyömahdollisuus meillä on ollut jo perustamisvuodesta 2008. Sitä emme viitsi enää erikseen mainita. Vaikka se onkin vähän lyhyempi sana. Sinun on tarkoitus startata työskentely syksyllä 2021. Palkkapussin startista taas emme mene ikinä takuuseen…

Palkkahaitari tehtävään on ~4 000–5 500 €, riippuen hakijan huumorintajusta (vitsi!), osaamisesta sekä kokemuksesta.

Haastattele meitä!

Voit haastatella meitä osoitteessa rekry@integrata.fi tai WhatsAppissa, 050 531 8580.

Superior Executive Development Lead of Palkkapalvelu -tehtävästä lisätietoja antaa Rami Setälä, rami.setala@integrata.fi, 040 849 7947.

Rekrytointia koskeviin yleisiin kysymyksiin vastaavat tarvittaessa Eveliina Tuokkola, eveliina.tuokkola@integrata.fi, 0400 496 484 tai Erika Kuusimäki, erika.kuusimaki@integrata.fi, 040 820 9254.


* Integratalaista vitsihuumoria jo vuodesta 2008.
 

Avainsanat: palkkapalvelupäällikkö, palvelupäällikkö, kehityspäällikkö, kehitysjohtaja, palkkahallinto

 

Haku alkaa ja päättyy

Integrata

Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan kokonaispalvelua. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan. Lisää osoitteessa integrata.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!